U bent hier

Zomer in het Kursaal

Zomer aan zee… hoe zalig is dat! Op en top quality time met het hele gezin. En hoe kan je kinderharten blijer maken dan met het gezelschap van Studio 100-figuren? Ontdek samen met Plop, Bumba, Mega Mindy, Samson & Marie, Piet Piraat en hun vele vriendjes de gloednieuwe Studio 100-belevingsexpo. Speciaal voor de fans is er de ‘K3 Immersive Bootcamp’ met 360 graden-videoprojecties. Trek je regenboog-outfit aan en dans in de decors van je idolen. Kursaal Oostende en Studio 100 zorgen de hele zomer voor familiefun. En aan de kids die er niet genoeg van krijgen: psst… Bumba en Bumbina ronden het showseizoen af.

Studio_100_Aan_Zee

Ondertussen swingen we ons een weg door het goedgevulde concertprogramma. Amerikaanse rasartiesten als Melissa Etheridge en Paul Anka trekken de zomer muzikaal op gang. Voeg daarbij  Alan Williams, ex-Rubettes, alsook de ‘Tribute to George Michael’ en de maand juli staat helemaal in het teken van internationaal talent. 

Els De Schepper bijt dan weer de humoristische spits af, met in haar kielzog de grote Nederlandse comedian-cabaretiers Hans Teeuwen en Herman Van Veen. Train alvast je lachspieren… Troppo Maturo doet er een virtuoos schepje bovenop.

George_Michael

Zoals elk jaar is het reikhalzend uitkijken naar meeslepende theatervoorstellingen. ‘Who’s afraid of Virginia Woolf‘ was over de hele lijn een succes, met ‘Wolf Wolf’ overtreft het jonge theatergezelschap opnieuw alle verwachtingen. En brrr… kan dans bloedstollend spannend zijn? Bij Peeping Tom wel! Johan Heldenberg trekt op zijn beurt de Karl Marx-kaart. De max! Daarna verschijnt Tutti Fratelli op het toneel en brengt een ode aan de oermoeder van het theater, Reinhilde Decleir. Een concert van hart tot hart… 

Ook voor de Vlaamse favorieten neem je best je agenda erbij. De vlotte meezingers van Christoff en het stelletje ‘jonge’ wolven – Clouseau, dus - zijn erg in trek. 

TAZ

De nazomer is er één vol nostalgie. De springlevende muzieklegendes Leo Sayer en Billy Ocean houden halt in Kursaal Oostende. Met ‘The Rocket Man’ blijven de seventies en eighties aan zet. Verwacht de beste hits van Sir Elton John!

Geen twijfel mogelijk! Het programma van Kursaal Oostende staat met een mix van topentertainment, theater en familiebelevingen garant voor een instant vakantiegevoel.

Happy summer time! 

Deel dit blogbericht