U bent hier

Team

In Kursaal Oostende werkt een bijzonder team van jonge en ervaren rotten in de entertainmentindustrie. Elk met hun eigen specifieke capaciteiten en een uniek verhaal. Met één belangrijke constante: passie voor hun job!

"Great things in business are never done by one person. They're done by a team of people." - Steve Jobs

Peter

De directeur van het Kursaal is Peter Craeymeersch. Oostende heeft ondertussen geen geheimen meer voor hem, want hij zet zich al meer dan 20 jaar in voor het toerisme in de Stad aan Zee! Waarom hij directeur is van het Kursaal? Omdat hij er stiekem op hoopt om ooit voor een uitverkocht Kursaal te spelen met zijn eigen band SevZero.

General Management

Gwendoline

Gwendoline is de mater familias van het Kursaal. Ze leidt het team met krachtige hand en een charmante glimlach. Gwen heeft al 15 jaar ervaring op haar Kursaal toerenteller en kan ondertussen al een volledig avondprogramma vullen met haar belevenissen. Naast het Kursaal heeft ze een passie voor reizen met haar man Jaan en dochtertjes Anna en Marie in hun rijdende (t)huis.

Gwendoline.Nys@kursaaloostende.be
General Management - Programmation - Partnerships

Tim

Tim is al tien jaar de goedlachse Technichal Manager van het Kursaal. Een rookgordijn, confettikanonnen, LED-schermen,... Deze Oostendenaar leidt z'n team van 'Amazingness' tot 'Zwoegen met de stofzuiger'!  Naast het Kursaal is Tim ook onze Party Manager met de Lounge als favoriete speeltuin voor zijn technische snufjes. In zijn vrije tijd houdt hij van KV Oostende en... zijn Louise.

Tim.Seynaeve@kursaaloostende.be
Technique - Maintenance - IT - Lounge

Rolf

Geen enkele artiest of groep is Rolf te groot. Niet alleen de backstage is zijn domein, ook het hospitality team laat hij blinken. Van een welkom met gigagrote glimlach tot een perfect getapte pint in de foyer. Klantvriendelijkheid dragen we hier hoog in het vaandel. Al bijna 10 jaar en honderden events later is Rolf een graag geziene inwoner van Oostende. Naast het Kursaal heeft hij een zwak voor Club Brugge, een heerlijke pint en... Dana Winner.

Rolf.Jonckheere@kursaaloostende.be | Hall Rental

Hans

Voorzien van een bankkaart, een laptop, een rekenmachine en sloten koffie is Hans samen met Sylvie het kloppend hart van de boekhoudafdeling. In zijn vrije tijd gaat Hans graag gaan kijken naar zijn favoriete voetbalploeg Club Brugge. Hij is ook actief bij de zwemclub de Bredense Bruinvissen. Alleen al voor de naam zou een mens lid willen worden.


Hans.Knockaert@kursaaloostende.be
Accountancy

Heidi

Als directiesecretaresse krijgt Heidi koffie geserveerd aan haar bureau en wordt ze overspoeld met glimlachjes en vriendelijke woordjes. Ah ja, want deze dame zorgt onder andere dat de lonen netjes op tijd worden uitbetaald. Na de uren kan ze genieten van haar drukke gezinnetje. De woensdagmiddagen zijn voor haar steevast dochter- en zoonlief rondbrengen en entertainen.

Heidi.Maes@kursaaloostende.be
Administration - HR

Sylvie

Als een Zwitsers horloge. Zo betrouwbaar en minutieus is Sylvie. Als ze plots achter je opduikt weet je meteen hoe laat het is. Afrekeningen, facturen, offertes,... Sylvie houdt het hoofd koel in de malle papiermolen. En dat allemaal met de eeuwige glimlach en kalmte. Misschien zit haar man die apotheker is hier wel achter?

Sylvie.Vansteenkiste@kursaaloostende.be
Accountancy

Phaedra

Phaedra is de jongste van het team. Als Assistent-Manager heeft ze oog voor het kleinste detail. Er is geen ontkomen aan haar 'to do lijstjes' in de verslagen van de Kursaal meetings. Elke morgen komt ze op haar stalen ros naar het werk. Een sportieve jongedame dus! Phaedra is tevens trotse ontwerper van een onvervalst 'Wie Is het'-spel van het Kursaal team.

Phaedra@kursaaloostende.be
Assistant Management

Kateryna

Kateryna is met een tsunami aangespoeld in het Kursaal van Oostende. Een furie met het hart op de tong. Als Marketing Manager zet ze de lijnen uit voor een positieve communicatie. Ze zet ook haar beste (dans)beentje voor met Elevation DanceCademy, een Oostendse dansschool die ook in het Kursaal graag gezien is!

Kateryna.Kroshka@kursaaloostende.be
Press - Marketing

Chesney

Ruishuis. Dat is de naam van de Oostendse band waar Chesney op gevoelige snaren speelt. Tip: zijn instrument is geen klassieke viool. Ruig als muzikant, professioneel op het werk en zorgzaam thuis. Samen met zijn verloofde Sanne zorgen ze voor hun twee kleine telgen. Een jongetje en een meisje. Misschien is het niet toevallig dat Chesney Slowaaks is voor 'vredig'. Vrede op aarde met deze man!

​Technique

Nick

'What you see is what you get' bij onze technieker Nick. Onversneden Rock 'n Roll met een gezond buikgevoel voor humor en Blauwe Chimay. Nick is in Oostende beter bekend als 'Krulle' en speelt na zijn werkuren in het Kursaal in zijn eigen band. Of er ooit een boeking voor onze zaal in zit? Hmm, het dak moet nog even mee voor het er af geblazen mag worden...

Technique

Eiman

Eiman vormt samen met de andere poetsdames Monique en Kathleen de Spice Girls van het Kursaal. Al dansend en zingend flaneren ze door het gebouw met stoffer en blik. Feesten opkuisen is voor in het Kursaal, maar eenmaal thuis houdt Eiman van haar eigen familiefeestjes. 


Maintenance

Kathleen

Een draagbare radio knalt op maximaal volume in de inkomhal van het Kursaal. Dan weet je dat Kathleen niet ver af is. 'Freddy Mercury gewijs' stofzuigt ze muzikaal het hele Kursaal tot in de kleinste hoekjes. Een leuk feestje, daar zegt Kathleen geen 'nee' tegen, maar van onverwachtse confettikanonnen is ze geen grote fan. Die opkuis nadien altijd, hé...

Maintenance