U bent hier

Team

Maak kennis met het dreamteam dat elke beleving, elke show, elke sensatie doet schitteren. En niet in het minst met de nieuwe rockstars die onze ploeg kwamen versterken. Welkom!
Let us entertain you! 

Peter

De directeur van het Kursaal is Peter Craeymeersch. Oostende heeft ondertussen geen geheimen meer voor hem, want hij zet zich al meer dan 20 jaar in voor het toerisme in de Stad aan Zee als Directeur Dienst Toerisme. Daarnaast is hij ook de trekker van Filmfestival Oostende.

 


General Management

Gwendoline

Gwen is de mater familias van het Kursaal. Samen met haar team zorgt ze er dagdagelijks voor dat the magic happens. Altijd met de smile én een scherpe blik. 18 straffe jaren en dito verhalen. Haar positieve mindset en spontane schaterlach werken aanstekelijk. Buiten de muren van Kursaal Oostende is er niets dat haar meer plezier schenkt dan haar man Jaan en hun twee schatten van dochtertjes. En te zeggen dat ze nog de tijd vindt om projecten op te zetten voor het goede doel. Een straffe madam! 

Gwendoline.Nys@kursaaloostende.be
General Management - Programmation - Partnerships

Tim

Een mission impossible? Dat staat niet in Tim’s woordenboek. Als directielid is hij mee het gezicht van Kursaal Oostende. De Technical Manager – ‘Timmer’ voor de vrienden - blijft immer zijn kalme zelve. De cool guy die producties naar een next level brengt, van de Lounge een feesttempel maakt, creatief meedenkt en nog zoveel meer. Op naar de volgende 14 jaar! Deze kameleon leeft naast z’n job voor een partij padel, hijst zich af en toe in een lycra fietspak en geniet van een frisse pint met vrienden. Afspraak voor of achter de toog…
Tim.Seynaeve@kursaaloostende.be
Technique - Maintenance - IT - Lounge

Heidi

Thumbs up voor de solid rock skills van onze Heidi. HR combineren met managementsupport is al een challenge op zich. Maar dat is lang niet alles. Haar hoog glimlach-gehalte is ze na 11 jaar nog niet verleerd. Ze droomt van reizen met haar gezin en geniet van haar zondagse loopafspraak. Carpe diem! Extra verleider: een perfecte mojito of zelfs twee… Uit-ein-de-lijk staat deze spilfiguur in voor het spijzen van onze rekeningen… On the rocks, please! 


Heidi.Maes@kursaaloostende.be 
Administration - HR

Sylvie

Cijfers suf en saai? Niet met mensenmens Sylvie! Op een Speedy Gonzales-tempo vinkt dit financial wonder alle punten en komma’s aan. Afrekeningen, analyses, facturen, … Altijd even minutieus… en melodieus. Want een praatje met de collega’s klinkt als muziek in de oren. Thuis galmt K3 door de boxen. Tja, dat heb je als trotse mama van twee ukkepukken.

Sylvie.Vansteenkiste@kursaaloostende.be
Accountancy

Phaedra

Maak kennis met toverfee Phaedra. Elk B2B-event weet ze magisch vorm te geven. Van aanvraag tot nauwgezette offerte en dito coördinatie. Steevast met de bril op van de klant. Voor haar allereerste concert als projectmanager – met Niels Destadsbader notabene - hield ze toch haar hart vast… Vier jaar later is ze fan voor het leven. Van haar job én de populaire artiest! Even ontspannen? Dan zoekt ze graag een beachbar op. Cocktail in de hand en wegdromen van haar volgende verre reis. Goed plan! 

Phaedra@kursaaloostende.be
Back Office B2B & B2C - Hall Rental

Kateryna

Mamma Mia! My My… de musical leek wel een repetitie voor Kateryna’s eigen droomjob. Sinds dit prille debuut schreef ze haar eigen bruisende en creatieve verhaal bij Kursaal Oostende. Als Marketing Manager zet ze de lijnen uit voor een positieve communicatie. Enthousiast en met het hart op de tong, zo kennen we deze spring-in-het-veld. Haar vriend mag haar af en toe eens naar een vakantieparadijs katapulteren of op sushi trakteren. 

Kateryna.Kroshka@kursaaloostende.be
Press - Marketing

Laura

Likes, shares, hashtags… Elke minuut scoort Laura een hit op het web. Deze social ninja is de nieuwste telg van team Kursaal. Als buzz-builder barst ze van de creatieve ideeën. Haar wereld van volgers en visuals loopt op wieltjes. Zo niet, dan trekt ze in no-time haar skeelers aan. Crunchy cookies zijn er om in vast te bijten. Je moest eens weten hoe graag we meegenieten van haar bakkunsten. Haar signature dish? Moelleux au chocolat… #yummie

Laura@kursaaloostende.be
Marketing 

Axel

Een frisse wervelwind door het Kursaal zien flitsen? Dat is onze Axel! Eén en al enthousiasme. Events groot of klein, zowel B2B als B2C, daarvoor stroopt hij meteen zijn mouwen op. Dit organisatiewonder bruist van de ideeën, tovert elke happening om tot een beleving en leidt het hospitalityteam met sympathieke hand. Eén brok energie. 7 op 7 in werkmodus. Is hij dan toch even unplugged, dan vind je hem on the green of op het terras met een Negroni.

Axel@kursaaloostende.be
Operationeel - Lounge

Chesney

Deze logistieke wonderboy heeft niets met voetbalclub Chelsea noch met Chesterfieldmeubelen. Zeg maar gewoon Chesney tegen onze allround podiumtechnieker. Al is hij altijd wel voor een onschuldige grap te vinden. Als trotse papa van twee kapoenen moet je nu eenmaal tegen een stootje kunnen… Bij Kursaal Oostende verzet hij hemel en aarde - of liever tafels, stoelen, boxen, micro’s,… - om elk event te servicen. Zelf in de spotlight staan? Nee bedankt, hij maakt liever backstage het verschil. 

Technique

Nick

'What you see is what you get' bij onze technieker Nick. Onversneden Rock 'n Roll met een gezond buikgevoel voor humor en Blauwe Chimay. Nick is in Oostende beter bekend als 'Krulle' en is zelf ook muzikant. Zijn grootste fans zijn zijn vrouw en zoontje Finn.
 Technique

Eiman

Eiman vormt samen met de andere poetsdames Anita en Kathleen de Spice Girls van het Kursaal. Al dansend en zingend flaneren ze door het gebouw met stoffer en blik. Feesten opkuisen is voor in het Kursaal, maar eenmaal thuis houdt Eiman van haar eigen familiefeestjes en kleinkindjes. 
Maintenance

Anita

Stralende vloeren, geen stofje meer te zien, daarvoor moet je bij onze Anita zijn!
In een mum van tijd is elke zaal spik en span. Met haar positieve energie genieten we in het Kursaal ook elke dag van een stralend zonnetje.
En genieten doen we al zeker van haar overheerlijke gerechtjes die ze meebrengt voor de lunchtafel.
 

Maintenance

Backing Vocals

Gezocht en gevonden: creatieve geesten die mee vorm geven aan onze communicatie. Of het nu gaat om ondersteuning voor beelden of teksten, onze freelancers zijn onmisbaar om ons paradepaard nog meer zichtbaarheid te geven. Floris van Studio Copain matcht onze doelstellingen met de juiste strategieën. Davy - de man achter Verm Brand Design - brengt het DNA van Kursaal Oostende tot leven via een sterke visuele identiteit. Els van Copy Taste tovert met woorden tot het plaatje helemaal klopt. Zo borrelen er altijd nieuwe ideeën in onze bruisende muziektempel. Steve Dinnewith brengt onze activiteiten mooi in beeld.

The H-Team

Kursaal Oostende draait op volle toeren. En ja… er zijn krachttoeren nodig om dit mogelijk te maken. We zijn dan ook supertrots op ons hospitality team. Oftewel de extra handjes achter de vestiaire, bar of in de zaal. Werken in een sfeer van ambiance? Daar zeggen deze vrijwilligers en flexijobbers volmondig JA op. Omdat ze zich jeunen in een sfeer van ambiance en spektakel. Ook zin om als laatsten de bar te sluiten? Contacteer ons!

Interesse om een evenement te organiseren in Kursaal Oostende? We bespreken graag de mogelijkheden! Contacteer ons vrijblijvend: hallo@kursaaloostende.be