U bent hier

Bye bye winterblues. Hello to the rhythm!

Ontsnappen aan een winterdip? Dan is cultuurbeleving iets om naar uit te kijken. Tot vorige week was deze ultieme vorm van ontspanning nauwelijks een optie. Vandaag hoeft het niet bij luchtkastelen te blijven. Kursaal Oostende stelde in een recordtempo een verrassend programma samen. Van rock of pop tot comedy. Voor welk genre je ook kiest, je wordt er instant happy van. Showtime! 

blog

Arno (19 en 25 februari), Frank Boeijen (20 februari) en Arnout Van Den Bossche (19/03/2022) zijn enkele toppers uit onze comebackkalender. De ene artiest bezorgt je kippenvelmomenten, de andere zweept de sfeer op met zijn grappen. Maar allemaal staan ze garant voor een bruisend entertainmentgehalte. Good vibes only!

Tijd voor een factcheck
Van een flinke portie ontspanning, daar kikkert iedereen van op. Voor wie daaraan twijfelt, voegen wij een factcheck toe. Het antwoord zoeken we in de geluksdriekhoek ontwikkeld door het 'Vlaams Instituut Gezond leven'. De driehoek omvat drie bouwblokken van geluk: 

  • Je goed voelen
  • Jezelf kunnen zijn 
  • Je verbonden voelen met de mensen om je heen

Bij de blok 'je goed voelen' horen zaken zoals boeiende dingen beleven, even de dagelijkse beslommeringen loslaten en nieuwe energie voelen bruisen. Voor velen is dit net waar cultuurbeleving om draait. 

Geluksdriehoek

Welkom vrijheid, blijheid!

Verder lezen we hoe belangrijk sociale betrokkenheid is. Waaruit we afleiden dat samen iets beleven een band creëert en bijdraagt tot verbinding met de mensen om je heen. Net daarom is entertainment een welkome opkikker.

Twijfel niet langer, spreek eens af met familie en vrienden en plan een onvergetelijke avond. In ons goedgevulde programma, vind je voor elk wat wils. Bestel vandaag nog die gegeerde tickets! Online via www.kursaaloostende.be of ga langs bij Tourisme Oostende. Wij nemen de nodige maatregelen om alles coronaproof te laten verlopen. Geen zorgen! Geniet van elk muzikaal moment! 

Deel dit blogbericht