U bent hier

B2B

Een unieke eventlocatie

Met een unieke ligging in het midden van de Belgische kust, een professioneel team en een ruime mix van leisure en B2B-activiteiten staat het vernieuwde Kursaal Oostende al meer dan 14 jaar op de kaart als nationale en internationale venue. Tegenwoordig kan Kursaal Oostende prat gaan op een schitterende concertzaal met 2.000 comfortabele zitplaatsen, de Delvauxzaal voor evenementen tot 700 mensen, een schitterende Erehal waar tot 1.500 mensen kunnen feesten en vergaderzalen met 20 tot 300 plaatsen.

ZALEN

Inkomhal

Een entree in stijl met de witte marmeren vloer, houten wand- en pilarenbekleding en grote raampartijen met veel daglicht.

Erehal

Een ruime hal met een luchtig gevoel en een gigantisch raam aan de kant van de dijk zorgt voor een schitterend zicht op zee.

Auditorium

Een prachtige theaterzaal met natuurlijke akoestiek en een capaciteit van 2.000 zeer comfortabele rode zetels.

Delvauxzaal

Een majestueuze, rechthoekige zaal met grote raampartijen en opdeelbaar in 3 modules aan de hand van elektrische gordijnen.

Ridderzaal

Een kleinere, multifunctionele ruimte volledig omgeven met witte gordijnen en kleurschakeringen voor een gezellige sfeer.

Meetingcenter

Deze kleinere ruimtes zijn ideaal voor vergaderingen, productvoorstellingen of nevenactiviteiten zoals workshops.

Stories

Flandrien 2018

Het Gala van de Flandrien was een schot in de roos met prachtige winnaars in een fantastisch kader. Herbeleef deze avond met onze fotoreeks en aftermovie.

Daikin

Daikin viert 45 jaar Oostende met het thema 'Wonderful World Daikin 45'. Het gebouw werd helemaal ingepakt en omgetoverd in een indrukwekkende Daikin sfeer. 

Orthopaedica

Tijdens het Orthopaedica Belgica congres waren 450 bezoekers aanwezig voor verschillende seminaries en heerlijke gerechten. 

Oostende Awards

De eerste editie van de Oostende Awards was met meer dan 500 aanwezigen meteen een schot in de roos. Presentatrice Katja Retsin mocht in totaal negen beeldjes uitreiken.

Eregalerij

De Eregalerij van Radio 2 is weer wat toppers rijker met Axelle Red, tekstschrijfster Mary Boduin en auteur-componist Stefaan Fernande. Het volgens insiders één van de beste edities ooit!

Bekkari

Sandra Bekkari heeft haar vierde boek in de reeks Nooit Meer Diëten voorgesteld in het Kursaal van Oostende. De voorstelling ging samen met de eerste van de Nooit Meer Diëten-dagen.

De Lounge

De Lounge is een buitenbeentje in het Kursaal. In het weekend fungeert deze ruimte als discotheek, maar in de week zijn heel wat andere mogelijkheden zoals plenaire sessies, recepties, productvoorstellingen, of kleine optredens. Overdag is het zicht op zee er magnifiek en een grote troef. Zelfs trouwen behoort er tot de mogelijkheden. 

Meer info

Kursaal Oostende is de gedroomde plaats om onze grote nacht te herbergen. Stijlvol, ruim, makkelijk bereikbaar en dicht bij het centrum. De 33 Meesterkoks en het Kursaal is 'the perfect match' van stijl en grandeur!

Stéphane Buyens - Restaurant Le Fox**

Arrangementen

Fame

Ben je nog op zoek naar een leuke zomeractiviteit met je vereniging of club? Iets extra voor een vrijgezellenavond of Ladies Night? Of wil je met een groep vrienden of vriendinnen gewoon een onvergetelijke avond beleven? Fame The Musical is dé zomershow van 2019! Voor groepen vanaf 10 personen bieden wij een schitterende actie met exclusieve extra's aan een niet te kloppen prijs.

Contact

Wil je van jullie bedrijfsevenement een onvergetelijke ervaring maken? Contacteer Stephanie of Magnolia en ervaar hun professionele aanpak en ervaring. 

sales@kursaaloostende.be

059 29 50 50