U bent hier

B2B

Een unieke eventlocatie

Met een unieke ligging in het midden van de Belgische kust, een professioneel team en een ruime mix van leisure en B2B-activiteiten staat het vernieuwde Kursaal Oostende al meer dan 12 jaar op de kaart als nationale en internationale venue. Tegenwoordig kan Kursaal Oostende prat gaan op een schitterende concertzaal met 2.000 comfortabele zitplaatsen, de Delvauxzaal voor evenementen tot 700 mensen, een schitterende Erehal waar tot 1.500 mensen kunnen feesten en vergaderzalen met 20 tot 200 plaatsen.

ZALEN

Inkomhal

Een entree in stijl met de witte marmeren vloer, houten wand- en pilarenbekleding en grote raampartijen met veel daglicht.

Erehal

Een ruime hal met een luchtig gevoel en een gigantisch raam aan de kant van de dijk zorgt voor een schitterend zicht op zee.

Auditorium

Een prachtige theaterzaal met natuurlijke akoestiek en een capaciteit van 2.000 zeer comfortabele rode zetels.

Delvauxzaal

Een majestueuze, rechthoekige zaal met grote raampartijen en opdeelbaar in 3 modules aan de hand van elektrische gordijnen.

Ridderzaal

Een kleinere, multifunctionele ruimte volledig omgeven met witte gordijnen en kleurschakeringen voor een gezellige sfeer.

Meetingcenter

Deze kleinere ruimtes zijn ideaal voor vergaderingen, productvoorstellingen of nevenactiviteiten zoals workshops.

Stories

Flandrien

Het Nieuwsblad pakte groots uit met het Gala van de Flandrien. Een live show in het auditorium voor 1500 personen, waarvan 500 genodigden voor een walking dinner in de Erehal.

Bekkari

Sandra Bekkari heeft haar vierde boek in de reeks Nooit Meer Diëten voorgesteld in het Kursaal van Oostende. De voorstelling ging samen met de eerste van de Nooit Meer Diëten-dagen.

Eregalerij

De Eregalerij van Radio 2 is weer wat toppers rijker met Axelle Red, tekstschrijfster Mary Boduin en auteur-componist Stefaan Fernande. Het volgens insiders één van de beste edities ooit!

Oostende Awards

De eerste editie van de Oostende Awards was met meer dan 500 aanwezigen meteen een schot in de roos. Presentatrice Katja Retsin mocht in totaal negen beeldjes uitreiken.

Golden Palace Ball

Tijdens het Golden Palace Ball werd de beste West-Vlaamse voetballer van het jaar verkozen. In totaal waren meer dan 800 mensen aanwezig in het Kursaal.

Daikin

Daikin viert 45 jaar Oostende met het thema 'Wonderful World Daikin 45'. Het gebouw werd helemaal ingepakt en omgetoverd in een indrukwekkende Daikin sfeer. 

Kursaal Oostende is de gedroomde plaats om onze grote nacht te herbergen. Stijlvol, ruim, makkelijk bereikbaar en dicht bij het centrum. De 33 Meesterkoks en het Kursaal is 'the perfect match' van stijl en grandeur!

Stéphane Buyens - Restaurant Le Fox**

Contact

Wil je van jullie bedrijfsevenement een onvergetelijke ervaring maken? Contacteer Stephanie, Kateryna of Magnolia en ervaar hun professionele aanpak en ervaring. 

sales@kursaaloostende.be

059 29 50 50