UPDATE: Kursaal Oostende is gesloten tot nader order. Meer info

U bent hier

Een unieke eventlocatie

Met een unieke ligging in het midden van de Belgische kust, een professioneel team en een ruime mix van leisure en B2B-activiteiten staat het vernieuwde Kursaal Oostende al 15 jaar op de kaart als nationale en internationale venue. Tegenwoordig kan Kursaal Oostende prat gaan op een schitterende concertzaal met 2.000 comfortabele zitplaatsen, de Delvauxzaal voor evenementen tot 700 mensen, een schitterende Erehal waar tot 1.500 mensen kunnen feesten en vergaderzalen met 20 tot 300 plaatsen.

ZALEN

Inkomhal

Een entree in stijl met de witte marmeren vloer, houten wand- en pilarenbekleding en grote raampartijen met veel daglicht.

Erehal

Een ruime hal met een luchtig gevoel en een gigantisch raam aan de kant van de dijk zorgt voor een schitterend zicht op zee.

Auditorium

Een prachtige theaterzaal met natuurlijke akoestiek en een capaciteit van 2.000 zeer comfortabele rode zetels.

Delvauxzaal

Een majestueuze, rechthoekige zaal met grote raampartijen en opdeelbaar in 3 modules aan de hand van elektrische gordijnen.

Ridderzaal

Een kleinere, multifunctionele ruimte volledig omgeven met witte gordijnen en kleurschakeringen voor een gezellige sfeer.

Meetingcenter

Deze kleinere ruimtes zijn ideaal voor vergaderingen, productvoorstellingen of nevenactiviteiten zoals workshops.

B2B nieuwsbrief

Wil je op de hoogte gehouden worden van de verschillende cases in Kursaal Oostende en tips? Schrijf je in op onze B2B-nieuwsbrief.

Stories

De Grote Nacht van de 33 Meesterkoks koos voor de 57ste editie opnieuw voor Kursaal Oostende.

filmfestival

Het Filmfestival van Oostende was met vier events in het Kursaal een absolute recordeditie. Van Monica Bellucci op de ladies night tot de uitreiking van de Ensors. Het festival keert in 2021 terug.

az damiaan

Een leuke photobooth, een bijzonder uitgebreid buffet, live muziek, een lichtshow, een machtig dansfeest en een grote verjaardagstaart. Het waren de ingrediënten voor een prachtig personeelsfeest van AZ Damiaan.

acv

Het nationale ACV-congres ging vier dagen door in het volledige gebouw van Kursaal Oostende.

Daikin

Daikin viert 45 jaar Oostende met het thema 'Wonderful World Daikin 45'. Het gebouw werd helemaal ingepakt en omgetoverd in een indrukwekkende Daikin sfeer. 

Orthopaedica

Tijdens het Orthopaedica Belgica congres waren 450 bezoekers aanwezig voor verschillende seminaries en heerlijke gerechten. 

Flandrien 2018

Het Gala van de Flandrien was een schot in de roos met prachtige winnaars in een fantastisch kader. Herbeleef deze avond met onze fotoreeks en aftermovie.

Bekkari

Sandra Bekkari heeft haar vierde boek in de reeks Nooit Meer Diëten voorgesteld in het Kursaal van Oostende. De voorstelling ging samen met de eerste van de Nooit Meer Diëten-dagen.

NVKVV

De beroepsorganisatie NVKVV bracht tijdens de 44ste editie van 'De Week van de Verpleegkundigen' meer dan 2100 verpleegkundigen samen voor verschillende studiedagen, infosessies en lezingen.

Erfgoed als inspiratiebron

Niets zo inspirerend als verandering van decor voor een inspirerende meeting, beurs of bedrijfsevent. Misschien is een erfgoedlocatie als het Kursaal wel dé inspiratiebron die u nodig heeft? De ideale anders-dan-anders vergaderplaats met vele (verborgen) kunstschatten van verschillende grootmeesters.

Ontdek de kunst

Binnenkijken

Heb je een vraag?

Wil je van jullie bedrijfsevenement een onvergetelijke ervaring maken? Of heb je gewoon een algemene vraag? Contacteer Stephanie of Magnolia en ervaar hun professionele aanpak en ervaring. Je kan hen ook rechtstreeks contacteren via e-mail of door te bellen.

Magnolia

Magnolia werkt al twee jaar als B2B sales account voor Kursaal Oostende. Ze heeft expertise op vlak van events organiseren en is het aanspreekpunt van bij het prille begin van uw event tot de nazorg ervan.

Contacteer ons team op sales@kursaaloostende.be voor meer informatie.