U bent hier

Van livestreaming naar livemeeting. Wat een verademing!

Het gaat de goede kant op voor meetings, teamdagen, workshops, ... De aanvragen stromen weer volop binnen. Onze eerste zakelijke gasten zijn terug van weggeweest. Dat leverde hen een héél uitbundige verwelkoming op. De comeback van de event- en meetingsector is nu echt ingezet. Wat zijn we daar ontzettend blij mee! Wij kregen stilaan genoeg van het online vergaderen en zwaaien ongelooflijk graag de deuren van onze congresaccommodatie en meetingcenter opnieuw open. Welkom terug! Kom vergaderen én herademen in Kursaal Oostende. We hebben jullie gemist!

b2b

Herademen! Dat mag je gerust letterlijk nemen in het Kursaal. Op dé ultieme plek, waar het strand en de stad samensmelten, pronkt het Oostendse vlaggenschip. Open, ruim en met indrukwekkende glaspartijen. Inspirerend vergaderen? Alle ingrediënten zijn aanwezig! Onze vergader- en congresmogelijkheden bieden het beste van twee werelden: een goed uitgeruste accommodatie en tegelijk een inspirerend kader. 

evenementenlocatie_oostende

Multifunctionele meetinginfrastructuur
Een erfgoedparel met ruim 4.300 m² aan vergaderfaciliteiten, een auditorium met 2.200 zitplaatsen, een trendy loungebar, vier multifunctionele zalen en een meetingcenter met zes compleet uitgeruste ruimtes. Is dat geen unieke combinatie? Dankzij de ruime accommodatie kunnen we inspelen op de meest uiteenlopende bedrijfsactiviteiten. Van recepties en productpresentaties tot seminaries en congressen. Catering, parking, techniek en apparatuur, ... Alles is voorhanden én in goede handen. Met team Kursaal dat garant staat voor de professionele organisatie. Alles volgens de geldende coronarichtlijnen, dat spreekt voor zich. Wij zijn er om je maximaal te ondersteunen en alles in veilig omstandigheden te laten verlopen! 

vergaderen_oostende

Vergaderen in erfgoed 
Stijlvol vergaderen in een gebouw met een ‘ziel’. Dat is Kursaal Oostende ten voeten uit. Neem nu de Delvauxzaal, genoemd naar de indrukwekkende muurschildering van de grootmeester. Of denk aan de verhalen van de vele beroemdheden die zijn voorgegaan. Ook Mercator, Ensor, Permeke, Stijnen, ... kregen hun plek. Wij zijn er bijzonder trots op dat het Kursaal deel uitmaakt van het netwerk ‘Flanders Heritage Venues’ van Toerisme Vlaanderen. Een erkenning van hoog niveau die onze originele erfgoedlocatie in de kijker zet als bijzondere meetingbeleving. Kom het authentieke karakter zelf ontdekken! 

oostende

Klaar voor een inspirerende brainwave? 
De schitterende ligging aan zee maakt de beleving compleet. Relaxen en inspirerend vergaderen gaan hand in hand in Kursaal Oostende. Even toe aan een pauze? Genieten doe je met de voetjes in het zand of met een zeebries door je haren. Daar kan niets aan tippen! Voor of na de vergadering het bruisende stadsleven induiken? Je culinair laten verwennen in één van de vele restaurants, bistro’s of andere Oostendse hotspots? Een gokje wagen in het Casino? De sublieme locatie leent er zich perfect toe! 

Oostende

De koffie staat klaar 
Eerste kleinere en nu ook grotere groepen vinden opnieuw hun weg naar Kursaal Oostende. Ook zin om opnieuw écht zakelijke contacten en collega’s te ontmoeten? Wil je bovendien van je business event een unieke beleving maken? Maak vrijblijvend een afspraak voor een locatiebezoek. Contact: sales@kursaaloostende.be 

Deel dit blogbericht