U bent hier

Kursaal Oostende draagt het prestigieuze label 'Flanders Heritage Venue’

Kursaal Oostende is een erfgoedparel met een belevingsvol karakter. Dat vindt ook Toerisme Vlaanderen. Ons meeting- en congrescentrum maakt sinds vorig jaar namelijk deel uit van het prestigieuze netwerk 'Flanders Heritage Venues’. En het leuke is dat we deze unieke beleving nu ook echt tastbaar kunnen maken voor jullie! 

meeting_congrescentrum

De kroon op ons werk 
‘Vergaderen kan je overal, maar alleen in Vlaanderen kan dat in een mooie historische setting’, op deze manier zet Toerisme Vlaanderen het unieke netwerk - dat 15 meetinglocaties telt - op de internationale kaart. 

Voeg daar nog de beleving aan zee aan toe en het profiel van 'Flanders Heritage Venue’ past Kursaal Oostende helemaal als gegoten. Toch is de erkenning er niet vanzelf gekomen. Het was een stevig begeleidingstraject en pas na een positief verslag van de jury, werden onze inspanningen beloond. Intussen behoren we tot de toplocaties voor MICE-activiteiten (Meetings, Incentives, Conferences & Exhibitions) in Vlaanderen ... en dat is iets om fier op te zijn! Het label bekrachtigt dat het niveau van de beleving en de geboden service hoog ligt bij Kursaal Oostende. En dat weten onze klanten te waarderen! 

oostende

Veel functies onder één dak. Eén plek met veel beleving.
Vergaderen in erfgoed. Dé gedroomde formule om je zakenrelaties of personeel te inspireren! Dit heeft onze mythische, modernistische parel - die in de jaren ‘50 ontsproot uit het brein van Léon Stynen - voor jou in petto:

 • Opgeteld is er ruim 4.300 m² aan vergaderruimte.
 • Waaronder een auditorium met 2.000 zitplaatsen.
 • Multifunctionele zalen met zeezicht, met een capaciteit tot 1.000 zitplaatsen. 
 • Een meetingcenter met zes compleet uitgeruste ruimtes.
 • Het gebouw is voorzien van wifi en up-to-date-apparatuur.
 • In de erehal geniet je van een fenomenaal uitzicht op de zee, het strand en de dijk.
 • Parkeergelegenheid vlakbij.

En verder… een zee van inspiratie voor al je bedrijfsevenementen. Van workshops tot congressen, via netwerkactiviteiten naar familiedagen tot productpresentaties. Gecombineerd met een stukje entertainment, een teambuilding of een overnachting aan zee.

b2b_oostende

Waarom kiezen voor Kursaal Oostende? 

 • Persoonlijke begeleiding van A tot Z
 • Ons team bouwde een jarenlange ervaring op met B2B-events.
 • We maken van jouw business event een onvergetelijke beleving! 
 • Gelegen in een bruisende stad waar altijd iets te beleven valt met een mooi aanbod aan hotels, restaurants en culturele activiteiten. 

Kom zelf ontdekken hoe inspirerend onze setting is. Maak vrijblijvend een afspraak voor een locatiebezoek. We luisteren graag naar je wensen!
Ontdek hier al onze zalen. 
Contacteer ons: sales@kursaaloostende.be 

Deel dit blogbericht