U bent hier

Groot in kleinkunst

Stef Bos viert 30 jaar op de planken met een nieuw album: ‘Tijd om te gaan leven’. Klinkt als muziek in de oren. Want is dat niet waar iedereen naar hunkert?! Op 16 december ’21 palmt de Vlaams-Nederlandse singer-songwriter het Oostendse podium in. Levenslustiger dan ooit. Vanaf de eerste noot zorgt Stef voor een optimistische toon. Zijn vocale vonken omringen zich met schitterende strijkers en blazers. De melodieën die uit zijn pen en piano vloeien, krijgen nog meer diepgang. Muziek recht uit het hart.

stef_bos

Memorabele momenten
Na 30 jaar blikt Stef Bos terug op een veelzijdige carrière. Aanvankelijk vooral in Nederland met succesvolle theatershows. Later brak hij ook door in België met populaire publiekshits als ‘Papa’, ‘Is dit nu later’ en ‘Ik heb je lief’. Zijn nieuwe album ‘Tijd om te gaan leven’ vormt de kroon op zijn werk. De rode draad doorheen zijn oeuvre? Liedjes die je tot in je ziel raken. Op het moment dat Stef zich overgeeft aan de bühne, brengt hij het publiek in beroering. Dat zal op 16 december ’21 in Kursaal Oostende niet anders zijn. Het belooft één groot vreugdefeest te worden, afgewisseld met ingetogen momenten. Een lach. Een traan. Pure emotie. De afwisseling van bekende klassiekers en nieuwe nummers zorgt voor een verrassende toets. Een ode aan het leven! 

Zo klinkt Stef Bos live
Romantische ballades, melancholische verhalen. Stef zingt de sterren van het dak en bouwt op naar een verrassende climax. Een fantastische liveshow van dé icoon van de kleinkunst: nu eens intimistisch, dan weer droog humoristisch. Op en top een bijzondere ervaring. Klaar om je te warmen aan zijn stem? Zing mee op donderdag 16 december ’21! Nu in verkoop! Haast je want de plaatsen zijn beperkt. Welkom in Kursaal Oostende!

Deel dit blogbericht