U bent hier

Twee maanden lang feest bij Kursaal Oostende!

December en januari zijn feestmaanden bij uitstek. Ook onze artiesten zetten hun
feestelijke beentje voor. Klassieke concerten, familiespektakels en Vlaamse ambiance: dit
is er te beleven in Kursaal Oostende. Laten we samen knallen!

Feesten met de kleinsten
Het podium van Kursaal Oostende omgetoverd tot een sprookjesdecor… dat is pure feestvreugde voor de kleinsten. Van de speelgoed- en snoepfabriek van Sinterklaas tot het mysterieuze bos van Sneeuwwitje. Blije kindergezichtjes, daar word je zelf toch ook vrolijk van?!
Eveneens een gezellig en gevarieerd live-gebeuren voor jong en oud: de Kerstshow. Boordevol muzikale acts van onder meer Belle Perez en Udo, samenvloeiend met de engelachtige koorstemmen van het Scaletta Choir. Daarbovenop dompelen ook Marijn Devalck en Els De Schepper je onder in een magische en soms hilarische kerstsfeer.

Kerst

Wonderlijke vertolkingen
De nostalgische sfeer van Kerst en het dromerige karakter van klassieke concerten: een perfecte match! Maar liefst zes symfonische orkesten brengen repertoires van grootmeesters opnieuw tot leven. Van Mahler, via Verdi tot Beethoven. Kom mee genieten!

Kerst

Vlaams talent
Na 50 jaar is het muzikale oeuvre van Willy Sommers nog steeds razend populair. Ambiance troef met zalige meezingers als “Zeven anjers, zeven rozen” en “Laat de zon in je hart”. Op 7 januari schittert hét icoon van het Vlaamse lied tijdens zijn spetterende galashow. Met Dana Winner, Els De Schepper en Willem Vermandere gaan we verder de Vlaamse toer op. Dans of zing mee!

Kerst

Knallen op het nieuwe jaar!
Tijdens de oudejaarsnacht ontpopt het Kursaal zich opnieuw tot dé grootste muziektempel van de kust. Verschillende DJ-sets trekken het oudejaarsfeest op gang en bevredigen de grootste knaldrang. Dat doen ze samen met Average Rob die optreedt als ‘special guest’. Dans, spektakel, special effects en nog zoveel meer. Drie, twee, een… champagne!

Kom het meemaken vanop de eerste rij. Reserveer nu je tickets via kursaaloostende.be/kalender
of ga langs bij de boxoffice van Toerisme Oostende.

Team Kursaal wenst jou, je familie en vrienden hartverwarmende Kerstdagen toe. Cheers!

Deel dit blogbericht