U bent hier

Stef Bos - In concert

stef_bos
Voorbij

Vanwege de maatregelen die de Belgische overheid heeft genomen om het COVID-19 virus aan te pakken kunnen tal van evenementen niet op de geplande datum plaatsvinden. Maar we hebben goed nieuws: Stef Bos, dat oorspronkelijk zou plaatsvinden op donderdag 16/12/2021 in Kursaal Oostende, wordt verplaatst naar zaterdag 11/06/2022.

Je tickets voor Stef Bos blijven gewoon geldig voor de nieuwe datum.

-----

Groots in kleinkunst

Stef Bos viert 30 jaar op de planken met een nieuw album: ‘Tijd om te gaan leven’. En of we daar met zijn allen naar hunkeren! Vanaf de eerste noot zorgt hij voor een optimistische toon. Op het Oostendse podium klinkt de Vlaams-Nederlandse singer-songwriter levenslustiger dan ooit. Zijn vocale vonken omringen zich met schitterende strijkers en blazers. De melodieën die uit zijn pen en piano vloeien, krijgen nog meer diepgang. Muziek recht uit het hart. 

En bij het publiek? Een lach. Een traan. Pure emotie. De uitbarsting van blijheid gaat zachtjes over naar ingetogenheid. Bekende klassiekers zoals ‘Papa’, ‘Is dit nu Later’, ‘Ik heb je lief’ ontvouwen zich op het podium van Kursaal Oostende. Romantische ballades, melancholische verhalen. Een ode aan het leven. 

Stef zingt de sterren van de hemel en bouwt op naar een verrassende climax. Een fantastische liveshow van dé icoon van de kleinkunst: nu eens intimistisch, dan weer droog humoristisch. Op en top een bijzondere ervaring. Klaar om je te warmen aan zijn stem? Zing mee op 11 juni 2022! Nu in verkoop! Haast je want de plaatsen zijn beperkt. Welkom in Kursaal Oostende, Stef! 

 

 

 

UiTPAS Oostende is een vrijetijdspas voor iedereen.
Met UiTPAS kan je voordelig aan tal van vrijetijdsactiviteiten deelnemen.

 

Vanaf nu kan je met UiTPAS Oostende ook genieten van bijkomende voordelen bij sommige evenementen in Kursaal Oostende. Iedereen met een UiTPAS spaart punten die dan bij ons of bij andere UiTPAS-partners ingeruild kunnen worden voor leuke voordelen. Oostendenaars met een UiTPAS aan kansentarief krijgen 80% korting op sommige activiteiten in het Kursaal. 

Meer informatie over UiTPAS, de verkooppunten en voordelen vind je op www.uitinoostende.be/uitpas

 

Koop tickets
Opgelet, koop enkel tickets via de officiële verkoopskanalen.

Deel dit evenement

Praktisch

Deze activiteit is helaas voorbij.

Prijzen

€ 32 - € 28 - € 26 (incl.reservatiekosten)
Koop tickets
Opgelet, koop enkel tickets via de officiële verkoopskanalen.

Boxoffice

Toerisme Oostende
Monacoplein 2
Open 7/7

Boek hier je verblijf

Bijvoorbeeld: 2024-06-14
Bijvoorbeeld: 2024-06-14

Restaurants in de buurt

Expo & Kafie

Gastrobar Sam

Den Artiest

Den Artiest

ocean

Ocean

Bistro Bottarga

Restaurant Lobster

Smowk

Bistro Mathilda