Intern reglement

Welkom in dit stukje geschiedenis aan de kust! Ben je voor het eerst in het gebouw of heb je enkele vragen? Hieronder vind je wat meer info over een bezoek aan Kursaal Oostende.

Ingang & Timings

De ingang voor de meeste evenementen is via de hoofdingang van het Kursaal. De hoofdingang is te bereiken via het Monacoplein. De deuren gaan in de meeste gevallen een uur voor aanvang van het evenement open. De avondkassa vind je meteen in de inkomhal.

De exacte timing wordt enkele dagen voor het concert meegedeeld.
 

Roken

In heel het gebouw geldt een algemeen rookverbod. Kursaal Oostende afficheert dit ook duidelijk in alle ruimtes. Het verbod is ook geldig op elektronische sigaretten.
 

Vestiaire

In de inkomhal kan u tegen betaling uw kledingstukken in bewaring laten. Grote rugzakken of tassen zijn niet toegelaten in het gebouw. De vestiaire sluit een uur na de voorstelling.
 

Bar

Op de tweede verdieping kunt u in de foyer vooraf, in de pauze en achteraf iets drinken. De dranken zijn enkel te verkrijgen via de Kursaal drankjetons. De bar sluit een uur na de voorstelling.
 

Oordopjes

Er zijn gratis oordopjes te verkrijgen aan de bar in de foyer. Bij kindershows is het geluid aangepast aan het gehoor van de kinderen. Als kinderen mee komen naar andere shows raden wij aan om uw voorzorgen te nemen en gehoorbeschermers te voorzien.
 

Afgelastingen of verplaatsing

Als een voorstelling door een bepaalde reden wordt verplaatst, dan blijft het aangekocht ticket geldig op de nieuwe datum. Indien het concert wordt afgelast neemt onze ticketpartner Ticketmaster contact op voor de terugbetaling.
 

Voorzieningen voor mensen met een beperking

Alle info hierover vind je op deze pagina: Voorzieningen