U bent hier

Bal Rat Mort

Bal Rat Mort
Voorbij

Bal Rat Mort pakt voor de 122ste editie uit met het thema ‘Ensor - Bal Masqué’’. Kom op zaterdag 7 maart feesten tijdens het mooiste themabal van het land! Doe jullie mooiste smoking of galakleed aan en poseer in één van de fotodecors. En vergeet jullie maskertje niet, want iedereen is er ‘in cognito’. Laat je onderdompelen in de sfeer van toen en bestel nu al jullie tickets voor Bal Rat Mort!

Gemaskerd bal
Met het thema ‘Ensor - Bal Masqué’ is de dresscode dit jaar misschien makkelijker dan voorheen. Zowel de dames als de heren worden verwacht in avondkledij. Ensor is het centrale thema waardoor het masker primeert. Tijdens de oudere bals was er telkens een huisband of een orkest aanwezig. Ook voor deze gelegenheid hebben wij onze eigen ‘Bal Rat Mort Huisband’. In het begin van de avond zal er ook jazz gespeeld worden en naarmate de avond vordert zorgt een dj voor de betere dansmuziek om te feesten tot de vroege uurtjes. In de fotocorner kunnen de bezoekers poseren voor de fotograaf in een uniek decor.

Kostuumwedstrijd met unieke hoofdprijs
De bekende kostuumwedstrijd is traditiegetrouw weer van de partij. De hoofdprijs is dit jaar een schilderij van Montana. De 26-jarige kunstenares is gespecialiseerd in speed painting en maakte eerder al werken tijdens Tomorrowland en Belgiums Got Talent en voor prins Laurent. De andere prijzen zijn onder andere tickets voor shows en concerten in het Kursaal. Inschrijven kan de avond zelf in de inkomhal.

Bal Rat Mort 2020

Koop tickets
Opgelet, koop enkel tickets via de officiële verkoopskanalen.

Deel dit evenement

Praktisch

Deze activiteit is helaas voorbij.

Prijzen

VVK: € 25
ADD: € 30
Groepen (+10): € 20
Koop tickets
Opgelet, koop enkel tickets via de officiële verkoopskanalen.

Boxoffice

Toerisme Oostende
Monacoplein 2
Open 7/7

Organisatie

Kursaal Oostende vzw

Boek hier je verblijf

Bijvoorbeeld: 2024-06-30
Bijvoorbeeld: 2024-06-30

Restaurants in de buurt

Bistro Bottarga

botteltje

Café Botteltje

ocean

Ocean

Brasserie Henry

Restaurant Lobster

Den Artiest

Den Artiest

Expo & Kafie

La Stalla