U bent hier

Closing Party Lounge

Lounge
PARTY

Kom voor de laatste keer feesten in de Lounge!

De Lounge, al jaren een icoon in het Oostendse uitgaansleven, sluit op 25 mei definitief de deuren. Door de jaren heen heeft de Lounge verschillende gedaantes gehad. Origineel gestart als luxe loungebar met sigaar- en whiskeybar, later nog als comedy- en salsacafé om daarna te transformeren naar de grootste nachtclub in Oostende. Talloze feestgangers hebben we verwelkomd en memorabele momenten gedeeld met jullie. Van dansen tot in de vroege uurtjes tot het vieren van speciale gelegenheden, de Lounge heeft altijd een speciaal plekje in onze (feest)harten gehad.

Vanaf juni dit jaar starten de verbouwingen en zal de Lounge een nieuw hoofdstuk innemen als polyvalente ruimte voor verschillende evenementen in het Kursaal. Hoewel we enthousiast zijn over deze nieuwe fase, willen we deze bijzondere locatie op gepaste wijze uitzwaaien.

Daarom nodigen we iedereen uit die ooit heeft gefeest in de Lounge om op 25 mei nog één keer samen met ons uit de bol te gaan en herinneringen op te halen aan de goede oude tijd. De deuren gaan open vanaf 23 uur en de toegang is gratis. Laten we er een onvergetelijke nacht van maken!

Deel dit evenement

Praktisch

za 25 mei 2024 om 23:00

Prijzen

Gratis toegang

Beschikbare logies

Europe

1 stars
2 stars
3 stars
4 stars
vanaf €230

Hotel Bero

1 stars
2 stars
3 stars
4 stars
vanaf €289.51

Thermae Palace

1 stars
2 stars
3 stars
4 stars
vanaf €318

Boek hier je verblijf

Bijvoorbeeld: 2024-06-18
Bijvoorbeeld: 2024-06-18

Restaurants in de buurt

Bistrot

Brassi Casino Restaurant

Histoires d'O

Eclips

Eclips at Sea

Expo & Kafie

botteltje

Café Botteltje

Restaurant Le Bassin

Restaurant Lobster