U bent hier

Novastar

Novastar
laatste tickets

Al jaren krijgt Joost Zweegers de vraag van fans naar een carrière-overzicht met zijn grootste hits uit zijn rijke oeuvre. Het antwoord op die vraag was altijd even kort als duidelijk: nee. Achteruitkijken is immers geen optie in de wereld van Zweegers.
‘Be great or be gone’ is de slogan die al vele jaren boven zijn piano hangt. De slagzin die ervoor zorgt dat Novastar ook in 2023 nog relevanter dan ooit is en die ervoor zorgt dat deze songwriter blijft parels afleveren.
 
Mikey Rowe & Andrew Britton, het Engelse producersduo waarmee Joost al een tijd mee samenwerkt, overtuigden hem om het wel te doen en zijn grootste songs gewoon helemaal opnieuw op te nemen. Op de manier zoals ze in 2024 zouden moeten klinken: fris, jong en tijdloos – zoals elke Novastar song geschreven wordt. 
Het werd een rollercoaster. Maanden werd er gewerkt in studio’s zowel in België als het VK. Een topteam van muzikanten werd samengesteld met pianist Mikey Rowe (Noel Gallagher's High Flying Birds), gitarist Andy Britton (Top Gear soundtracks), gitarist Skin Tyson (Robert Plant), drummer Keith Prior (David Gray) en bassist Erik Rademakers (Selah Sue).
Het album moest een live-feel krijgen. Samen met de Britse band dook hij de befaamde “Studio 2” van de Abbey Road Studios in, op exact dezelfde plaats waar zijn grote helden The Beatles hun grootste successen hebben opgenomen, om de kroon op deze recording sessions te zetten. Novastar in Abbey Road. De cirkel is rond. 
Release van de plaat op 16 februari 2024. ‘The Best Is Yet To Come’: een unieke verzameling met nieuwe versies van zijn grootste hits én als extra één gloednieuw nummer. 
 
Om een selectie van mijn bekendste songs opnieuw te kunnen opnemen in dit gezelschap en op deze unieke locaties is een
jongensdroom die in vervulling is gekomen. Dit is het absolute hoogtepunt uit mijn muzikale carrière. 

Koop tickets
Opgelet, koop enkel tickets via de officiële verkoopskanalen.

Deel dit evenement

Praktisch

zo 25 februari 2024 om 20:00

Prijzen

€ 39 - € 34 (incl. reservatiekosten)
Koop tickets
Opgelet, koop enkel tickets via de officiële verkoopskanalen.

Boxoffice

Toerisme Oostende
Monacoplein 2
Open 7/7

Organisatie

pmle.be

Beschikbare logies

Hotel Bero

1 stars
2 stars
3 stars
4 stars
vanaf €161

Le Bassin

1 stars
2 stars
3 stars
vanaf €95

Ter Streep

1 stars
2 stars
3 stars
vanaf €100

Hotel Burlington

1 stars
2 stars
3 stars
vanaf €71.3

Boek hier je verblijf

Bijvoorbeeld: 2024-02-23
Bijvoorbeeld: 2024-02-23

Restaurants in de buurt

La Piazza

Brasserie Henry

Bistro Bottarga

Histoires d'O

Smowk

Expo & Kafie

Den Artiest

Den Artiest

botteltje

Café Botteltje