U bent hier

Hommage Arno

Arno
Uitverkocht

Begin 2022 speelde Arno een ronduit beklijvende Radio 1 Sessie tijdens dewelke hij op niet mis te verstane wijze ‘Les Yeux de ma Mère’ aankondigde met de (helaas) profetische woorden dat hij ‘dra daarboven’ zijn eigen moeder ‘ging bezoeken’. De impact van dit moment was enorm. Amper een paar maand later – na het effectieve heengaan van ‘le plus beau’ op 23 april 2022 – prijkte ‘Les Yeux de ma Mère’ op de eerste plaats van de ‘Belpop 100’ én op nummer één in de ‘Radio Classics 1000’. In zijn schaduw stonden Tom Waits, John Lennon, David Bowie, The Beatles, Queen, Fleetwood Mac, Nina Simone en Nick Cave te drummen voor een begeerde plek in de top 10. De natie had Arno – inmiddels benoemd als Officier in de Kroonorde – overduidelijk én instant tot Nationale Held gekroond.
 
Het was Arno zijn wens om een waardevol eerbetoon concert te krijgen met een line up van artiesten die zijn absolute zegen kregen. Bestaande uit muzikanten met wie hij in het (recente) verleden muziekgeschiedenis schreef, gloedvol samenwerkte of met artiesten die hij ‘simpelweg’ bewonderde. Die approved list kreeg - in nauw overleg met Arno - op opvallend korte tijd vorm. Arno wist namelijk altijd wat hij wou. En die Arno-approved list heeft het team van de AB in constant overleg met Arno-rechterhand en bassist Mirko Banovic, zijn vriend en fotograaf Danny Willems én Arno-manager Cyril Prieur zo goed als mogelijk trachten te realiseren. Geloof ons: dichter dan deze Hommage Arno, raken we niet bij ‘le plus beau’.

Het concert vindt in Oostende plaats op donderdag 22 juni 2023. Artiesten die zullen aantreden tijdens het concert zijn: Ad Cominotto, Bj Scott, Jan Paternoster (Black Box Revelation), Jean-Marie Aerts, Marie-Laure Béraud, Melanie De Biaso, Patricia Kaas, Pieter-Jan, De Smet (PJDS), Roland, Serge Feys, Stef Kamil Carlens (Zita Swoon), Stephan Eicher, Wim Opbrouck, Wim Vandekeybus en Zwangere Guy.

Dit concert is reeds uitverkocht. Schrijf je in op de reservelijst. Indien er een extra concert in verkoop gaat zal jij als eerste gecontacteerd worden.

Deel dit evenement

Praktisch

do 22 juni 2023 om 20:00

Prijzen

€ 50,00 - € 45,00 - € 40,00 - € 35,00 (incl. reservatiekosten)

Boxoffice

Toerisme Oostende
Monacoplein 2
Open 7/7

Organisatie

Kursaal Oostende

Beschikbare logies

Ambassadeur Hotel

1 stars
2 stars
3 stars
vanaf €100

Thermae Palace

1 stars
2 stars
3 stars
4 stars
vanaf €140

Boek hier je verblijf

Bijvoorbeeld: 2023-03-26
Bijvoorbeeld: 2023-03-26

Restaurants in de buurt

Tex Mex

ocean

Ocean

Histoires d'O

Restaurant Lobster

botteltje

Café Botteltje

Restaurant Le Bassin

Gastrobar Sam

Brassi Casino Restaurant