U bent hier

Hellmut Lotti goes Metal

Hellmut

Hellmut Lotti is niet te stoppen: Na zijn succesvolle passage op Graspop Metal Meeting en met intussen al heel wat uitverkochte shows op de agenda, waaronder die in het Kursaal Oostende op 24 en 25 november, kondigt de zanger wegens grote vraag een extra show aan in het Kursaal Oostende: op 15 maart! 

Helmut Lotti heeft zich in zijn reeds dertig jaar durende carrière al aan verschillende muziekgenres gewaagd: van Nederlandstalige variété en rock, klassieke muziek, Afrikaanse, Latijns-Amerikaanse en Russische muziek tot Elvissongs, popklassiekers, swing, soul en American standards. Zowat alles wat de Vlaamse succesvolle zanger aanraakt, verandert in goud of platina. Intussen heeft hij momenteel al om en bij 14 miljoen verkochte albums op zijn naam, en speelde hij al in concertzalen over heel de
wereld.

Een genre dat hij nog niet verkend had? Metal. Althans tot september 2022, want toen nam Helmut voor rockzender Radio Willy de gekende hit ‘Run To The Hills’ van Iron Maiden onder handen. De cover werd al snel dé viral video van het najaar en werd zelfs opgepikt tot ver buiten onze landsgrenzen. Dit succes ontging ook de organisatoren van Graspop Metal Meeting niet, waar hij eerder deze maand talloze metalfans omverblies met een ijzersterke performance in een overvolle ‘Metal Dome’.

Terwijl hij op Graspop een compact optreden van 50 minuten bracht, zal Helmut tijdens deze concerten een volledige set brengen van 75 minuten met een uitgebreid hardrockrepertoire dat al zijn favorieten uit het genre bevat, waaronder classics van Whitesnake, Kiss, AC/DC, Black Sabbath én natuurlijk Iron Maiden!

Op 15 maart zal Helmut Lotti in het Kursaal Oostende zijn innerlijke metalhead loslaten en zorgen voor een unieke avond waarbij je niet anders zult kunnen dan luidkeels meezingen. 

Koop tickets
Opgelet, koop enkel tickets via de officiële verkoopskanalen.

Deel dit evenement

Praktisch

vr 15 maart 2024 om 20:00

Prijzen

€ 55 - € 45 - € 35 (incl. reservatiekosten)
Koop tickets
Opgelet, koop enkel tickets via de officiële verkoopskanalen.

Boxoffice

Toerisme Oostende
Monacoplein 2
Open 7/7

Organisatie

Gracia Live

Beschikbare logies

Andromeda Hotel

1 stars
2 stars
3 stars
4 stars
vanaf €239.2

Hotel Bero

1 stars
2 stars
3 stars
4 stars
vanaf €191.19

Hotel Botteltje

1 stars
2 stars
3 stars
vanaf €130

Boek hier je verblijf

Bijvoorbeeld: 2024-02-26
Bijvoorbeeld: 2024-02-26

Restaurants in de buurt

Bistro Mathilda

l'Apéro

l'Apéro Oostende

Gastrobar Sam

Bistrot

Brasserie Henry

ocean

Ocean

Poule & Poulette

botteltje

Café Botteltje