U bent hier

MACCA - The Paul McCartney Story

MACCA
Voorbij

Zevenenveertig jaren muzikale hoogtepunten uit het leven van poplegende Paul McCartney passeren de revue in de avondvullende theatershow Macca: The Paul McCartney Story. 

Met in de hoofdrol Emanuele Angeletti, bekend van de spraakmakende West End musical ‘Let it be’. Angeletti vertolkt het popfenomeen zo authentiek, dat het publiek zich in een concert met de echte McCartney waant. Een theatershow die zijn gelijke niet kent, met authentieke kostuums uit de hoogtijdagen van McCartney en The Beatles en een ijzersterke cast van West End musicalsterren als John Brosnan en Luke Roberts.

De eerste helft van de voorstelling is een authentieke remake van de legendarische concerttour‘Wings Over The World’ in 1975 en 1976. Het toneel, de kostuums, de sound, alle details kloppen. 

In het tweede deel worden de solo hits van McCartney en favorieten uit het Beatles tijdperk afgestoft. Ervaar het drama van ‘Live and Let Die’, het pathos van ‘No More Lonely Nights’ en de nostalgie van ‘Band On The Run’. Beleef het muzikale leven van Paul McCartney in een tijdreis die voert van 2017 naar 1970.

Een unieke ode aan een popheld, door een meesterlijk artiest die zich tot in detail de kneepjes heeft eigen gemaakt waarmee McCartney zijn publiek bespeelde. Emanuele Angeletti is simpelweg briljant!

MACCA - Kursaal Oostende

Koop tickets
Opgelet, koop enkel tickets via de officiële verkoopskanalen.

Deel dit evenement

Praktisch

Deze activiteit is helaas voorbij.

Prijzen

€ 38 - € 33 - € 28 (incl reservatiekosten)
Koop tickets
Opgelet, koop enkel tickets via de officiële verkoopskanalen.

Boxoffice

Toerisme Oostende
Monacoplein 2
Open 7/7

Organisatie

SPICH bvba

Boek hier je verblijf

Bijvoorbeeld: 2024-07-25
Bijvoorbeeld: 2024-07-25

Restaurants in de buurt

La Stalla

Bistro Mathilda

Restaurant Le Bassin

Histoires d'O

La Piazza

Smowk

Poule & Poulette

Eclips

Eclips at Sea