U bent hier

Marc Herremans voor Lilou - Benefiet

Benefiet

Aïssa, Pieter, Kamiel (14) en Lilou (12) vertrokken enkelemaanden geleden op hun droomreis naar Zuid-Afrika. Na twee keer uitstellen door corona en een omzwerving via Zürich was het eindelijk zover.

Hun roadtrip was helaas nog niet halverwege toen het noodlot keihard toesloeg. Op 31 juli veranderde hun leven in 1 klap door een zeer ernstig auto-ongeval. De impact van het ongeval is enorm. Ze ondergingen alle vier meerdere operaties in 2 verschillende ziekenhuizen in Zuid-Afrika. Kamiel, Aïssa en Pieter zijn zeer zwaar gekwetst maar zullen na een intense revalidatie gelukkig van hun verwondingen en breuken herstellen. Helaas is Lilou er slechter aan toe, veel slechter. De diagnose was érg hard en oneerlijk: een complete dwarslaesie. Naast verschillende inwendige bloedingen, brak ze dus ook haar rug waardoor Lilou verlamd is vanaf haar middel.

Voor Lilou

Op 3 maart 2023 komt Marc Herremans spreken in Kursaal Oostende ten voordele van Lilou. Op deze inspirerende avond komt Marc zijn ongelooflijke straffe verhaal vertellen. Na de voorstelling kan er nog nagepraat worden bij een drankje.

De opbrengst van dit event gaat integraal naar de revalidatie van Lilou. Dankzij deze avond kan Lilou haar verder 100% inzetten om het onderste uit de kan te halen.

Programma

18:30 - Deuren en bar open
20:00 - Voorstelling Marc Herremans
21:30 - Napraten

Tickets: € 20

Kan je niet komen, maar wil je toch steunen: BE13 9501 2670 2139

Koop tickets
Opgelet, koop enkel tickets via de officiële verkoopskanalen.

Deel dit evenement

Praktisch

Deze activiteit is helaas voorbij.
Koop tickets
Opgelet, koop enkel tickets via de officiële verkoopskanalen.

Boek hier je verblijf

Bijvoorbeeld: 2024-07-14
Bijvoorbeeld: 2024-07-14

Restaurants in de buurt

botteltje

Café Botteltje

Histoires d'O

Den Artiest

Den Artiest

Tex Mex

La Piazza

l'Apéro

l'Apéro Oostende

Expo & Kafie

Smowk