U bent hier

Dana Winner

Dana
Voorbij

Vanwege de maatregelen die de Belgische overheid heeft genomen om het COVID-19 virus aan te pakken kunnen tal van evenementen nog steeds niet op de geplande datum plaatsvinden. In deze context moet Dana Winner - A Magical Christmas 2021, dat oorspronkelijk zou plaatsvinden op zaterdag 26/12/2020 in Kursaal Oostende, en daarna verplaatst werd naar 26/12/2021 opnieuw verplaatst worden.

Nieuwe datum: zaterdag 17/12/2022 om 20:00.

Je tickets blijven gewoon geldig voor de nieuwe datum.-----

DANA WINNER GAAT VIJF JAAR LANGE ‘RESIDENCY’ AAN VOOR UNIEKE KERSTCONCERTEN IN KURSAAL OOSTENDE

Dana Winner ‘A Magical Christmas’ 2020 - 2024

Na het succesvolle kerstconcert van Dana Winner in 2019 komt de intussen bijna iconische zangeres ook in 2022 terug naar het Kursaal van Oostende met een uniek kerstconcert. Meer nog, concertenaanzee.be en Dana Winner slaan de handen in elkaar om de komende 5 jaar telkens een uniek en éénmalig kerstconcert te organiseren in Kursaal Oostende.

‘A Magical Christmas 2020 - 2024’
Voor onze Vlaamse trots was 2019 opnieuw een hoogtepunt in haar intussen meer dan 30 jarige carrière. Met meer dan 55 miljoen YouTube views en een gouden plaat voor haar versie van ‘One Moment In Time’, een uitverkochte Lotto Arena, een nominatie voor Radio 2 Zomerhit, een nominatie voor de MIA Awards en intussen ook fans in Brazilië, Israel, Canada en China, staat Dana Winner meer dan ooit aan de top van de Belgische muziekscene.

Uniek en éénmalig, vijf jaar lang
“Ik ben ontzettend vereerd dat concertenaanzee.be een dergelijk engagement wilt aangaan. Wij hebben vorige maand een fantastisch kerstconcert gehad met een nagenoeg vol Kursaal dus ik kijk ernaar uit om hier een jaarlijkse traditie van te maken. Zowel voor mensen uit Oostende zelf, maar zeker ook voor iedereen die deze unieke show niet wilt missen want ik beloof dat we net als in 2019 voor het Kursaal telkens  een éénmalige kerstshow zullen creëren die varieert van de andere kerstconcerten. 

Wie weet trekken we ook de komende jaren weer wat fans aan vanuit het buitenland. Afgelopen jaar waren er zelfs fans vanuit Atlanta, Engeland en Zuid-Afrika afgereisd naar het Kursaal van Oostende om er hun idool aan het werk te zien”, zegt een opgetogen Dana Winner.

Kursaal Oostende
Afgelopen zomer speelde Dana Winner met haar live band voor meer dan 15.000 mensen op enkele grote zomerfestivals, momenteel begint ze aan een tweede luik van 35 theaters met haar theatertour in België en Nederland, ze was opnieuw te gast in Duitsland voor enkele televisieshows en optredens, eind oktober vult ze het Antwerpse Sportpaleis en de komende 5 jaar heeft de Limburgse zangeres een afspraak met de koningin der badsteden voor ‘A Magical Christmas’ in Oostende.

Noteer dus alvast in je agenda: 

  • zaterdag 17/12/2022
  • vrijdag 22/12/2023
  • zaterdag 21/12/2024

Dana Winner - One Moment In Time - live [Lyrics] HD | Liefde Voor Muziek | VTM

Koop tickets
Opgelet, koop enkel tickets via de officiële verkoopskanalen.

Deel dit evenement

Praktisch

Deze activiteit is helaas voorbij.

Prijzen

€ 58 – € 48 – € 38 (incl. reservatiekosten)
Koop tickets
Opgelet, koop enkel tickets via de officiële verkoopskanalen.

Boxoffice

Toerisme Oostende
Monacoplein 2
Open 7/7

Organisatie

Concertenaanzee.be

Boek hier je verblijf

Bijvoorbeeld: 2024-07-14
Bijvoorbeeld: 2024-07-14

Restaurants in de buurt

Eclips

Eclips at Sea

Restaurant Le Bassin

Poule & Poulette

Expo & Kafie

La Piazza

Tex Mex

Bistro Mathilda

l'Apéro

l'Apéro Oostende