U bent hier

FFO19: Spider in the web

Voorbij

In de thriller Spider in the Web, van de Israëlische filmmaker Eran Riklis, schittert Bellucci naast Academy Award winnaar Sir Ben Kingsley, Itay Tiran (bekend van Demon en Foregiveness), Itzik Cohen (Fauda), Marcel Hensema en Belgische acteurs Filip Peeters en Hilde Van Mieghem. Ook Luk Wyns vertolkt een rol in de film. 

Spider in the Web vertelt het verhaal van Mossad spion Adereth die aan de vooravond van zijn pensioen aan een laatste geheime missie door België en Nederland begint (veel scènes werden in Antwerpen opgenomen). Een poging om zijn verleden af te schudden biedt zich aan wanneer Adereth een link naar de onderwereld van chemische wapenverkoop aan het Midden Oosten ontdekt. Zijn doelwit: de raadselachtige Angela. Zijn oversten die zijn methoden in vraag stellen en de jonge Mossad agent Daniel in zijn kielzog, vertroebelen zijn missie. Adereth komt terecht in een web van verraad en bedrog.

Deze vertoning wordt gekaderd binnen een exclusieve gala-avond, waarbij we wereldster Monica Bellucci, regisseur Eran Riklis en de Vlaamse cast, bestaande uit Filip Peeters, Hilde Van Mieghem & Luk Wyns, mogen ontvangen op de rode loper. 

Tickets om de vertoning bij te wonen kosten 15,00€. VIP-tickets gaan voor 59,50€ (inclusief uitgebreide receptie met doorlopend hapjes en drankjes in aanwezigheid van de Vlaamse cast). 

 

Koop tickets
Opgelet, koop enkel tickets via de officiële verkoopskanalen.

Deel dit evenement

Praktisch

Deze activiteit is helaas voorbij.

Prijzen

€ 15 - € 55 (incl.reservatiekosten)
Koop tickets
Opgelet, koop enkel tickets via de officiële verkoopskanalen.

Boxoffice

Toerisme Oostende
Monacoplein 2
Open 7/7

Organisatie

Film Festival Oostende

Boek hier je verblijf

Bijvoorbeeld: 2024-07-16
Bijvoorbeeld: 2024-07-16

Restaurants in de buurt

Bistro Mathilda

Expo & Kafie

Smowk

ocean

Ocean

Brassi Grand Café

Brasserie Henry

Restaurant Le Bassin

Den Artiest

Den Artiest