U bent hier

Bart Van Loo –De Bourgondiërs

bart_van_loo
Voorbij

Vanwege de maatregelen die de Belgische overheid heeft genomen om het COVID-19 virus aan te pakken kunnen tal van evenementen niet op de geplande datum plaatsvinden. Maar we hebben goed nieuws: Bart Van Loo - De Bourgondiërs wordt verplaatst.

De voorstelling van zondag 27/02/2022 wordt verplaatst naar dinsdag 14/06/2022.
De voorstelling van vrijdag 04/03/2022 wordt verplaatst naar woensdag 15/06/2022.

Je tickets voor Bart Van Loo - De Bourgondiërs blijven gewoon geldig voor de nieuwe datum.

-----

Met De Bourgondiërs schreef Bart Van Loo een ongeziene voltreffer: meer dan 270.000 verkochte exemplaren, lyrische recensies en één van de best beluisterde podcasts uit de Lage Landen. Het boek verschijnt in het  Engels, Duits, Frans, Italiaans, zelfs in het Chinees en het Koreaans. Om zijn zegetocht in stijl af te sluiten  bewerkte meesterverteller Van Loo zijn oerverhaal tot een uniek stuk verteltheater. 

Waar komen we vandaan? Om die vraag te beantwoorden doorkruist Bart Van Loo de middeleeuwen. Hij neemt  ons op sleeptouw langs brandstapels en banketten, de pest en riddertoernooien, Jeanne d’Arc en Filips de  Goede. Een historische rollercoaster die eindigt bij het ontstaan van de Lage Landen. 

Denk aan veldslagen à la Game of Thrones. Denk aan de prentenboeken van ’s Lands Glorie. Denk ook aan de  geschiedenislessen van je allerbeste leerkracht. Humor en spanning. Anekdotiek en inzichten. Maak je klaar voor  een wervelende brok cultuurgeschiedenis. 

• “Honderd minuten manisch vertelplezier”— De Standaard 
• “Hyperkinetisch, grappig, ontroerend en snel. Vertellen wordt kunst.“ — Het Nieuwsblad • “Een geweldige verteller die boeit van de eerste tot de laatste seconde. Een ode aan de  kracht van het woord.” — NRC 
• ‘De stem die Matthijs tot zwijgen bracht. Bart Van Loo vertelt, vertelt, vertelt. Dan moet je wel  ademloos luisteren.’ – De Volkskrant 

Koop tickets
Opgelet, koop enkel tickets via de officiële verkoopskanalen.

Deel dit evenement

Praktisch

Deze activiteit is helaas voorbij.

Prijzen

€ 25 - € 21 - € 17 (incl.reservatiekosten)
Koop tickets
Opgelet, koop enkel tickets via de officiële verkoopskanalen.

Boxoffice

Toerisme Oostende
Monacoplein 2
Open 7/7

Boek hier je verblijf

Bijvoorbeeld: 2024-07-18
Bijvoorbeeld: 2024-07-18

Restaurants in de buurt

Brassi Casino Restaurant

Expo & Kafie

Eclips

Eclips at Sea

Bistrot

Brasserie Henry

Restaurant Le Bassin

Bistro Mathilda

Smowk