U bent hier

Flow Festival

Flow
NIEUW

Een meerstemmig festival vol polyfone muziek literatuur - gastronomie - politiek - filosofie!

Flow belooft een unieke en onvergetelijke viering van polyfone muziek te worden. Een ontmoetingsplek voor velen, een verbindingsplek tussen musici, fans en partners, een showcase maar vooral een feel good moment met een unieke beleving.

Het Festival is een innovatief en inspirerend feest van muziek, gewijd aan de verkenning en waardering van polyfone klanklandschappen. Dit festival belooft een transformerende en niet te missen ervaring te worden voor muziekliefhebbers, artiesten en nieuwsgierige zielen.

Vier concerten verspreid over de hele dag en over 4 locaties, aangevuld met gesprekken, filmvertoningen, lekker eten en drinken, op de langste dag van het jaar!

9:30 - Concert #1 Pure Polyfonie
Na de opening van het festival en de verwelkoming van artistiek leider Tore Tom Denys brengt Dionysos Now! een fragiel ochtendconcert met pure meerstemmige muziek: 7 unieke a capella mannenstemmen klinken in de inkomhal van het prachtige Kursaal van architect Leon Stynen op de langste dag van het jaar...

Na het concert neemt Els Degryse je mee op een rondgang door deze Strandtempel, waarbij ze uitleg geeft bij de kunstwerken die zich er in verschuilen.

11:30 - Concert #2 'Hope' - Graces & Voices
Vijf intrigerende vrouwenstemmen zingen Gregoriaanse muziek in de puurheid van de inkomhal van het Kursaal, opnieuw met een unieke zonsinval. Een ideale tegenoverstelling met de mannen van het eerste concert!

 

Koop tickets
Opgelet, koop enkel tickets via de officiële verkoopskanalen.

Deel dit evenement

Praktisch

Deze activiteit is helaas voorbij.

Prijzen

€ 25
Koop tickets
Opgelet, koop enkel tickets via de officiële verkoopskanalen.

Boxoffice

Toerisme Oostende
Monacoplein 2
Open 7/7

Organisatie

Dionysos Now!

Boek hier je verblijf

Bijvoorbeeld: 2024-07-25
Bijvoorbeeld: 2024-07-25

Restaurants in de buurt

Brassi Casino Restaurant

Poule & Poulette

Bistro Mathilda

Expo & Kafie

Restaurant Lobster

Den Artiest

Den Artiest

Gastrobar Sam

Bistrot