U bent hier

De Prinses en de Toverspiegel

De Prinses en de Toverspiegel
Voorbij

MUSIC HALL PRESENTEERT
Een betoverende nieuwe sprookjesmusical De Prinses en de Toverspiegel. Interactief plezier voor jong &oud(ers)

Het begint stilaan een traditie te worden: na de successen van ‘Roodkapje’ & ‘Hans en Grietje’ presenteert Music Hall met ‘De Prinses en de Toverspiegel’ opnieuw een interactieve sprookjesmusical voor jong én oud. Het zal een heel bijzonder avontuur worden, iets dat je nooit eerder kon beleven, niet in het minst omdat het een compleet nieuw verhaal is, ontsproten uit het creatieve sprookjesbrein van Brigitte Derks. In de beste sprookjes heb je het gevoel dat alles kan gebeuren en dat is ook in deze sprookjesmusical het geval. Ga mee op avontuur naar een nieuwe magische wereld bevolkt door prachtige prinsessen, dromerige prinsen en... het grappigste
konijnenduo aller tijden; Whoppie en Floppie! ‘De Prinses en de Toverspiegel’ neemt je mee in een magische reis vol humor, magie, vrolijke meezingers en aanstekelijke dansjes. Ook de ouders worden niet vergeten met de vele dubbele bodems en subtiele verwijzingen die met een knipoog in het verhaal zijn verstopt. Wanneer het doek is gevallen, is het trouwens nog niet gedaan met de fun! Dan kunnen de kindjes nog glunderend op de foto tijdens een meet & greet met de sprookjesfiguren. 

Het verhaal
Er was eens een prinses met een magische toverspiegel. Elke dag gebruikte de prinses deze spiegel om in de toekomst te kijken, totdat op een dag de spiegel plots verdwijnt. Een behoorlijk slechte timing, want de 18 de verjaardag van de prinses komt eraan en die dag moet ze een prins uitkiezen om het koninkrijk naar een mooie toekomst te leiden. Hoe weet ze nu welke keuze ze moet maken? Ze besluit het paleis te verlaten en op zoek te gaan naar een tovenaar met een glazen bol, in de hoop dat hij haar de toekomst kan laten zien zodat ze zeker de juiste prins uitkiest. Onderweg beleeft ze de spannendste avonturen en maakt ze nieuwe vrienden, waaronder het West-Vlaamse konijnenduo Whoppie en Floppie. Zal ze de tovenaar kunnen vinden? Hoe ziet haar toekomst eruit? En die van het koninkrijk? Hadden we nu maar een glazen bol... of een toverspiegel, misschien? 

Producent: Geert Allaert
Script, liedteksten & regie: Brigitte Derks
Muziek: Paul Vermeulen en Chris Van Tongelen

Theatermenu Kurso Bistro / + € 65

  • Driegangenlunch voor de voorstelling in Kurso Bistro:
    • Aperitief
    • Voorgerecht, hoofdgerecht en nagerecht
    • Aangepaste wijnen, waters, koffie en thee
  • Drankje tijdens de pauze in de foyer
  • Aanmelden om 12u00 in Kurso Bistro

Première - De Prinses en de Toverspiegel

Koop tickets
Opgelet, koop enkel tickets via de officiële verkoopskanalen.

Deel dit evenement

Praktisch

Deze activiteit is helaas voorbij.

Prijzen

€ 39 - € 31 - € 24 - € 19 (incl reservatiekosten)
Koop tickets
Opgelet, koop enkel tickets via de officiële verkoopskanalen.

Boxoffice

Toerisme Oostende
Monacoplein 2
Open 7/7

Organisatie

Music Hall

Boek hier je verblijf

Bijvoorbeeld: 2024-06-30
Bijvoorbeeld: 2024-06-30

Restaurants in de buurt

Brasserie Henry

Bistrot

Gastrobar Sam

La Piazza

botteltje

Café Botteltje

Smowk

Bistro Bottarga

ocean

Ocean