You are here

Jaap Reesema & Pommelien Thijs

Jaap en Pommelien
Passé

Jaap Reesema & Pommelien Thijs kondigen aan: “Nu wij niet meer praten”-tour.

In november 2021 plannen Jaap & Pommelien samen 3 unieke concerten in Gent, Hasselt en Oostende. 

Met ‘Nu wij niet meer praten’ scoorden Jaap Reesema en Pommelien Thijs dé monsterhit van de afgelopen maanden met nummer 1 noteringen in zowel de Belgische als de Nederlandse hitlijsten. ‘Nu wij niet meer praten’ is voor beiden hun eerste nummer 1-hit als solo-artiesten en daar zijn ze extra fier op. 

Jaap & Pommelien staken in het kader van Rode Neuzen Dag bekende hits in een hartverwarmend Nederlandstalig jasje. Deze nieuwe versies gingen viraal op YouTube & social media waardoor Jaap & Pommelien hebben besloten om, samen met een full band, ze uit te werken voor een zomer- & theatertour. Als kers op de taart brengen ze eigen repertoire in nooit geziene versies.

De ideale ingrediënten voor een topshow met een ganse reeks hits en nieuwe muziek van beide artiesten. Dat alles in een perfecte mix van het beste uit Vlaanderen en Nederland in 3 exclusieve concerten in november 2021:
Zaterdag 6 november 2021 -  Ethias Theater Hasselt
Vrijdag 19 november 2021  -  Capitole Gent 
Zondag 21 november 2021  - Kursaal Oostende

Jaap Reesema
Ondertussen is Jaap Reesema met “Alles komt goed”, zijn nieuwe single, bezig met een 2e verovering van de Vlaamse en Nederlandse radiostations en charts. 

Na het winnen van Nederlandse X-factor in 2010, gaat de carrière als singer-songwriter van Jaap Reesema, ook bekend als Jake Reese, echt van start. Onder die laatste naam brengt hij samen met REGI de hitsingles ‘Ellie’, ‘Summer Life’ en ‘Zo Ver Weg’ uit. 

Met zijn deelname in team Regi aan het 6de seizoen van Liefde voor de Muziek maakt Vlaanderen echt kennis met Jaap. Het resultaat is dé grootste Vlaamse hit ooit ‘Kom Wat Dichterbij’. Ondertussen stond de artiest al 8 keer op het podium van het Sportpaleis en schreef hij ook mee aan liedjes voor internationale artiesten zoals David Guetta en Lost Frequencies. 

Luister en kijk naar “Alles Komt Goed: https://lnk.to/AllesKomtGoed
https://www.instagram.com/JaapReesema/


Pommelien Thijs

In maart  bracht Pommelien Thijs samen met Kriss Kross Amsterdam en Kraantje Pappie haar volgende single “Tranen” uit , een herwerkte versie van ‘Clouseau - Passie’. 

Als Vlaamse actrice en zangeres ken je Pommelien ongetwijfeld ook als Caroline (Caro) uit de succesvolle Ketnetreeks #LikeMe. Ze won de Nickelodeon Award 2021 als Favoriete Ster België  & al twee jaar op rij kreeg ze een Gouden K voor de categorie beste acteur/actrice. Naast haar andere acteerprestaties in de onlangs uitgebrachte film ‘Familie Claus’ gaat Pommelien nu ook 100% voor haar zangcarrière. 

Bovendien is Pommelien na Geike Arnaert nog maar de tweede Belgische artieste ooit die de eer te beurt viel om een nummer 1 hit te scoren in de Top 40 in Nederland. En dat allemaal net voor haar 20ste verjaardag.

https://www.instagram.com/PommelienThijs/

Acheter des billets
Attention, achetez uniquement vos billets via les canaux de vente officiels.

Partagez cet événement

Pratique

Cette activité est terminée.

Prix

€ 37 - € 33 - € 30 (incl.reservatiekosten)
Acheter des billets
Attention, achetez uniquement vos billets via les canaux de vente officiels.

Boxoffice

Toerisme Oostende
Monacoplein 2
Open 7/7

Organisation

Gracia Live

Réservez votre séjour

E.g., 2024-06-25
E.g., 2024-06-25

Restaurants à proximité

Den Artiest

Den Artiest

Bottarga

Bistro Bottarga

Eetkaffee Poseidon

Eetkaffee Poseidon

Restaurant Lobster

Restaurant Lobster

ocean

Ocean

21

Restaurant 21

Restaurant Le Bassin

Restaurant Le Bassin

histoires

Histoires d'O