You are here

Camille

Camille
laatste tickets

CAMILLE KONDIGT ZOMERSHOWS AAN: ‘MAGIE-TOUR AAN ZEE’, IN JULI & AUGUSTUS 2024 IN KURSAAL OOSTENDE! 

Bereid je voor op een betoverende zomer met CAMILLE tijdens haar ‘MAGIE-tour aan zee’: Op zaterdag 20 & zondag 21 juli en zaterdag 17 & zondag 18 augustus in Kursaal Oostende. Een reeks spetterende shows gevuld met haar grootste hits, veel spektakel én een flinke dosis magie! 

Sinds haar opmerkelijke introductie bij het grote publiek in 2019  door de hitserie #LikeMe, heeft CAMILLE de afgelopen jaren in recordtempo de harten van heel Vlaanderen veroverd met haar onmiskenbare talent en onweerstaanbare charisma: van haar opmerkelijke passage in Liefde voor Muziek, haar onbetwiste winst bij The Masked Singer en maar liefst 5 uitverkochte Lotto Arena’s in 2022, tot een uitverkochte SOS-tour door Vlaanderen met maar liefst 37 shows en de succesvolle release van haar nieuwste album ‘MAGIE’ (de opvolger van het eerdere record-brekende album ‘SOS’) in 2023. 

Vlaanderen kan duidelijk geen genoeg krijgen van CAMILLE, en 2024 belooft alleen nog maar beter te worden. Zo straalt ze momenteel als ‘MILO’ in de gelijknamige populaire telenovelle, waarbij ze nogmaals haar acteer- en zangkunsten bewijst, en zal ze op 4 & 5 mei maar liefst vier keer in het Sportpaleis staan met ‘MAGIE’, haar grootste show tot nu toe waarvan intussen ook de allerlaatste tickets in verkoop zijn! 

En dat is nog maar het begin, want deze zomer brengt CAMILLE haar magie naar de kust met de ‘MAGIE-tour aan zee’: op zaterdag 20 juli en zondag 21 juli en op zaterdag 17 augustus en zondag 18 augustus staat ze in Kursaal Oostende voor een reeks betoverende shows waarbij ze net zoals in het Sportpaleis zal zorgen voor veel spektakel en magie. Van haar grootste hits en betoverende choreografieën tot spectaculaire outfits, het wordt ongetwijfeld een magische zomer die je niet snel zal vergeten!

MAGIE-tour aan zee: 
Zaterdag 20 juli: 10u & 14u & 18u
Zondag 21 juli: 10u & 14u & 18u
Zaterdag 17 augustus: 10 & 14u & 18u
Zondag 18 augustus: 10u & 14u & 18u

Acheter des billets
Attention, achetez uniquement vos billets via les canaux de vente officiels.

Partagez cet événement

Pratique

Cette activité est terminée.

Prix

€ 49 - € 44 - € 37 (incl. reservatiekosten)
Acheter des billets
Attention, achetez uniquement vos billets via les canaux de vente officiels.

Boxoffice

Toerisme Oostende
Monacoplein 2
Open 7/7

Organisation

Gracia Live

Réservez votre séjour

E.g., 2024-07-25
E.g., 2024-07-25

Restaurants à proximité

Restaurant Le Bassin

Restaurant Le Bassin

Mathilda

Bistro Mathilda

histoires

Histoires d'O

Jans Café

Jans Café

La Piazza

La Piazza

l'Apéro

l'Apéro Oostende

Kurso

Kurso

Bottarga

Bistro Bottarga