You are here

Efteling aan Zee was meer dan geslaagd

Efteling aan Zee

Meer dan 5.000 mensen waren dit weekend aanwezig op de Efteling aan Zee

Wat een magisch weekend was het voor Kursaal Oostende. Voor jullie ook? Wij hebben de paasvakantie alvast goed ingezet! Meer dan 5.000 mensen waren dit weekend aanwezig op de Efteling aan Zee.

Er kwamen enorm goeie positieve reacties op de nieuwe musical 'De Sprookjessprokkelaar' geprocuceerd door de Efteling zelf. Maar ook de randanimatie had succes: verschillende jongens en meisjes leerden hun eigen kroontje of zwaardje te maken. Ze kondigen luisteren naar de Warme stem van Herman Verbruggen aka 'Marcske' van F.C.De Kampioenen in de leeshoek. Ze konden samen op de foto staan met Assepoester, Roodkapje of ridder Thomas. Meer dan 800 kinderen deden mee aan De Grote Sprookjessprokelaar Zoektocht. Daaruit zijn drie winnaars uit de bus gekomen. Josefien Van Loocke kaapt de hoofdprijs weg en mag met haar hele gezin naar het park de Efteling in Nederland, mét overnachting!

Het was voor zowel de kinderen als ouders een ultieme magische beleving. Steve Dinneweth maakte prachtige kiekjes op dit betoverende event. Bekijk zeker hier alle foto's op onze facebookpagina. Wij blikken graag terug met een filmpje dat deze drie fantastische dagen hier in Kursaal Oostende weerspiegeld! 

Efteling aan Zee
Efteling aan Zee
Efteling aan Zee

Share this blog