You are here

De Efteling aan Zee

Past

Efteling presenteert

Sprookjessprokkelaar de musical

Naar het boek van Paul van Loon, Prinses Laurentien van Oranje en de Efteling.

Deze nieuwe familiemusical is gebaseerd op het succesvolle boek De Sprookjessprokkelaar van Paul van Loon, Prinses Laurentien van Oranje en de Efteling, waar inmiddels ruim 18.000 exemplaren van verkocht zijn.

Leef mee met de 12-jarige Sterre, die met haar opa aan de rand van het bos woont. Als haar enige boek letterlijk stuk is gelezen, wijst opa haar op de verborgen sprookjesbibliotheek in het verlaten kasteel. Daar, achter de juiste deur, wachten eindeloos veel verhalen die gelezen en verteld moeten worden. Vindt Sterre de juiste deur naar de sprookjesbibliotheek? Wat zit er achter al die andere deuren? En wie is toch die Sprookjessprokkelaar?

Volg Sterres spannende zoektocht naar verhalen in de Efteling familiemusical de Sprookjessprokkelaar. Geschikt voor ouders en grootouders met hun kleinkinderen (6+).
 

De Efteling aan Zee

Speciaal voor Kursaal Oostende wordt deze theatershow in een sprookjesachtige Efteling sfeer omgetoverd. Ontmoet en begroet een aantal van de Efteling bewoners. Ze maken graag een praatje, gaan op de foto en geven ieder kind een warm Efteling welkom! Maak van de paasvakantie een onvergetelijk moment voor de kinderen en laat je onderdompelen in de Efteling aan Zee!

 

PRAKTISCHE INFO

Alle praktische info over de Efteling aan Zee vind je hier: https://www.kursaaloostende.be/nl/praktische-info-de-efteling-aan-zee

 

 

 

 

upgrades

Sprookjesarrangement / +20 €

Voeg een 'sprookjesarrangement' toe aan je tickets en blijf picknicken in het Kursaal sprookjesbos. Dit kan telkens één uur vóór de voorstelling, om 14 of 18 uur. Het sprookjesarrangement omvat per persoon:

  • drie drankjes
  • een potje fruitsalade
  • drie belegde boterhamdriehoekjes (ham, kaas en kip)
  • een gebakje

De Efteling aan Zee

Buy tickets
Attention, only buy tickets through the official sales channels.

Share this event

Practical

This event is over.

Prices

€ 35 - € 29 - € 24 - € 19
(inclusief service fee)
Upgrade Sprookjesarrangement
+ 20 €
Buy tickets
Attention, only buy tickets through the official sales channels.

Boxoffice

Toerisme Oostende
Monacoplein 2
Open 7/7

Organisation

Kursaal Oostende, Efteling Theaterproducties, Senf Theaterproducties

Book your stay now

E.g., 2023-06-07
E.g., 2023-06-07