U bent hier

Generation WOW

Generation_WOW
Voorbij

Succesvolle businessconferentie voor vrouwen is terug en haalt wereldberoemde ondernemer en beauty gigant Bobbi Brown naar Oostende.
 
Organisator en online community voor vrouwen Generation WOW legt dit jaar de nadruk op creatie en groei.

De unieke businessconferentie voor vrouwen is terug. Na ‘Empower your Network’ in 2022 is het nu tijd voor “Create & Elevate”. Op  12 juni 2023 landen ze opnieuw in Kursaal Oostende voor de 2e editie van hun succesvolle conferentie en nemen opnieuw nationale en internationale talenten het woord, om te spreken over wat ‘Create & Elevate’ voor hen betekent en hoe zij de extra mile gaan in alles wat ze doen. De headliner dit jaar is hét toonvoorbeeld van “Create & Elevate”. Op maandag 12 juni 2023 komt niemand minder dan Bobbi Brown, de wereldberoemde visagiste, beauty gigant, auteur en serie-ondernemer, naar Oostende om te inspireren met haar verhaal.

Vorig jaar organiseerde Generation WOW de allereerste Business Conference for Women in België. Dat hier nood was aan een vernieuwend concept en verfrissend event, is bewezen door het succes van deze eerste editie. Maar liefst 900 vrouwen zakten af naar Oostende om zich, onder het thema “Empower your Network” te laten inspireren door verschillende experten. Zo deelde niemand minder dan toonaangevende relatie-expert Esther Perel het podium met onder andere Cedric Dumont en Hanan Challouki.

“We willen dat iedere vrouw beseft dat ze intrinsiek creatief is. We creëren niet alleen een business of carrière, maar zoeken ook dagelijks creatieve oplossingen voor wat er op ons pad komt. Het gaat voor ons over vernieuwen, iets in beweging brengen, iets proberen dat je nog niet gedaan hebt, anders denken. Creatie vraagt durf en vergt vertrouwen.To elevate is iets naar een hoger niveau tillen. Zowel in je job als je in je persoonlijke leven. We zijn als vrouw altijd bezig. Met welke volgende stappen we gaan zetten, met een probleem op te lossen, plannen te smeden of terug te kijken. Dat vraagt veerkracht en de juiste mindset.” Barbara De Beir & Angelique Foré, founders Generation WOW.

STERKE CONTENT EN VEEL CONTENTEMENT

Generation WOW verrast weer met een sterk programma want naast Bobbi Brown zullen ook tal van nationale talenten aan het woord zijn. Lisbeth Imbo en Cathérine Moerkerke hosten deze inspirerende dag in Kursaal Oostende.

Bobbi Brown, de wereldberoemde visagiste, beauty gigant, auteur en serie-ondernemer, komt ons inspireren met haar verhaal. Een authentiek verhaal met een drive die iedereen aanspreekt. Een gesprek over hoe zij vrouwen kan inspireren en hen via hun schoonheid naar the next level brengt. 

“Het is mijn doel om vrouwen te helpen, te onderwijzen en hen kracht te geven, ongeacht hun leeftijd of huidskleur." - Bobbi Brown. 

Elodie Ouedraogo komt spreken over topsport als carrière en haar leven erna. In 2008 won ze met haar team een gouden medaille op de Olympische Spelen. Die sportcarrière heeft haar zowel mentaal als fysiek sterk beïnvloed. Later lanceerde Elodie samen met Olivia Borlée hun eigen sportlabel genaamd Unrun, dat voortkomt uit Elodie’s passie voor sport en creativiteit. “De mentale kracht die je nodig hebt als topsporter helpt me nu om voluit voor mijn eigen merk te gaan” Elodie Ouedraogo. 

Als Vlaamse bestselling auteur en beeldende kunstenares is Saskia De Coster een creatieve ziel. Ze neemt haar publiek graag mee op een reis naar de bron van creativiteit. Via concrete voorbeelden uit haar eigen artistieke loopbaan, spannende én absurde samenwerkingen en sportieve uitdagingen die ze is aangegaan komt ze bij de kern: iedere vrouw heeft het vermogen om creatief te zijn. “Dromen is belangrijk, van aanpakken weten is minstens even belangrijk.” Saskia De Coster.

Steffi Vertriest is co-founder van thee.be, zangeres, NJAM! chef en schrijfster van meerdere bestselling boeken. ‘De kracht van de waarheid’ is er zo eentje. Hierin benadrukt Steffi de cruciale rol van eerlijkheid en waarachtigheid. Het spreken van de waarheid kan ons helpen om onze beperkende overtuigingen te doorbreken en het kan helpen ons volledig potentieel te ontplooien.  “Iets voor jezelf houden is niet hetzelfde als liegen.” Steffi Vertriest.

Ann De Bisschop is een naam die je ongetwijfeld al hebt horen vallen. Ze is keynote spreker, auteur en wellbeing expert. Over dat laatste komt ze met veel passie spreken. Ze zal concrete tips & tricks delen over hoe kleine aanpassingen in je manier van werken en leven een groot verschil kunnen maken. Want als mensen zich gelukkig en gezond voelen op de werkvloer zijn ze productiever en creatiever.

Véronique Bockstal is founder en owner van Outgrow, een bedrijf dat ondernemers individueel begeleidt op hun groeipad. Na 20 jaar als consultant te hebben gewerkt, stapte ze uit haar comfortzone om haar eigen bedrijf te starten. Ook is Véronique de auteur van het boek ‘De vrouw van één miljoen’. Hierin richt ze zich op vrouwelijke ondernemers die ambitie hebben om hun omzet naar een miljoen te pushen. Op die manier wil ze op een concrete manier vrouwen in business inspireren om hun dromen na te jagen.

Dit jaar gaat Generation WOW nog bigger & better en hopen ze nog meer vrouwen in business te kunnen inspireren. "Zo zijn we weer een stap dichter bij onze droom om de Rock Werchter van de business conferences voor vrouwen worden." - Angelique Foré en Barbara De Beir, founders Generation WOW. 

“Na de succesvolle eerste editie van de Generation WOW-conferentie in Oostende, zijn we verheugd om dit jaar opnieuw gaststad te zijn. Oostende omarmt ondernemerschap en heeft trotse ambassadeurs op het vlak van kunst, film, muziek, lifestyle en gastronomie. Generation WOW omarmt ze allemaal. Daarnaast staan we ook gekend voor onze netwerkevenementen. Een ideale match dus met Generation WOW.” - Burgemeester Bart Tommelein.

Koop tickets
Opgelet, koop enkel tickets via de officiële verkoopskanalen.

Deel dit evenement

Praktisch

Deze activiteit is helaas voorbij.

Prijzen

€ 421 (incl. reservatiekosten)
Koop tickets
Opgelet, koop enkel tickets via de officiële verkoopskanalen.

Boxoffice

Toerisme Oostende
Monacoplein 2
Open 7/7

Organisatie

Generation WOW

Boek hier je verblijf

Bijvoorbeeld: 2024-06-13
Bijvoorbeeld: 2024-06-13

Restaurants in de buurt

Bistrot

Eclips

Eclips at Sea

La Stalla

l'Apéro

l'Apéro Oostende

Smowk

Bistro Bottarga

Brassi Grand Café

ocean

Ocean