You are here

Word wakker met Hans Zimmer

Hans Zimmer

Dit moet je natuurlijk niet al te letterlijk nemen... Maar volgende week houden wij 'De week van Hans Zimmer'. 

Word elke dag wakker met soundtracks van verschillende kaskrakers die de wereldberoemde filmcomponist Hans Zimmer heeft geschreven. The Lion King, Gladiator, maar ook de Da Vinci Code zijn nog maar enkele voorbeelden van zijn talrijke repertoire. Van maandag tot zondag om 08u00 posten wij telkens een nieuw muziekfragment op onze Facebookpagina en Instagram. Er is voor elk wat wils, jong én oud! Niets leukers dan wakker worden met een vleugje klassieke muziek, toch? Wist je zelfs dat het luisteren naar klassieke muziek jouw stressniveau fors doet dalen? Uit onderzoek is ook gebleken dat het luisteren naar klassieke muziek vóór het slapen gaan, jouw nachtrust aanzienlijk verbetert. Waarom dan niet de dag eindigen zoals je die begonnen bent?

Elk muziekfragment dat volgende week wordt gedeeld, zal ook gespeeld worden door het European Philharmonia Orkest op het concert ‘Tribute to Hans Zimmer’. Een niet te missen show hier in het Kursaal van Oostende! (Info & Tickets

WEDSTRIJD: Elke dag geven wij een tip mee. Dat betekent 7 tips, maar ook 7 kaskrakers die jij moet proberen raden.  Als jij alle 7 tips kan raden (of dus de 7 films), dan maak jij kans op 2 tickets voor het concert 'Tribute to Hans Zimmer'. Het enige wat jij moet doen, is om 8u onze Facebookpagina en Instagram volgen. Vul online jouw antwoord in het wedstrijdformulier. Wij zorgen voor gepaste muziek om jouw dag mee te beginnen!

Tot maandagochtend, 08u00 sharp! 

 

Lion King
Davinci Code

Share this blog