U bent hier

Zilverrock

Zilverrock
Voorbij

25ste editie van Zilverrock Oostende op maandag 18 september 2023

Zilverrock is al sinds 2004 een begrip voor de stad Oostende en het Kursaal. Heel wat senioren kijken dan ook traditioneel uit naar deze ontspannende maandagnamiddag in het Kursaal van Oostende. Na 2 jaar van afwezigheid door de corona-maatregelen, komt er eindelijk een nieuwe editie van ZILVERROCK, en dit al voor de 25ste keer.

Uiteraard wordt er opnieuw beroep gedaan op Pulle & Tjeppen voor de presentatie van het evenement. Op de affiche staan heel wat artiesten om de ganse namiddag te vullen in Kursaal Oostende. De show start om 14u met onze Oostendse zanger Andreï Lugovski. Nadien treden de showgirls van de Koninklijke showgroep Orde van de Wullok op met hun prachtige kostuums. Moeder en dochter Margriet & Celien Hermans sluiten het eerste gedeelte van de show af. Dat wordt lekker blijven hangen …. Na de pauze brengen de heren van Die Verdammte Spielerei met hun liveband de bekendste nummers van Bert Kaempfert. Luc Steeno krijgt de eer om de shownamiddag af te sluiten.

Koop snel je tickets online, aan de balie van Toerisme Oostende, aan het UiTloket en in Stadhuis Oostende. Tickets voor de show kosten €19. 

De organisatie is in handen van blueskyconcerts.be in samenwerking met de stad Oostende. Blueskyconcerts.be is een UiTPAS-partner van Stad Oostende en biedt ook het kansentarief aan: hierdoor betalen mensen met kansentarief 20% van de normale ticketprijs. Ook online worden de tickets verkocht via www.visitoostende.be en www.zilverrock.be

Koop tickets
Opgelet, koop enkel tickets via de officiële verkoopskanalen.

Deel dit evenement

Praktisch

Deze activiteit is helaas voorbij.

Prijzen

€ 19 (incl. reservatiekosten)
Koop tickets
Opgelet, koop enkel tickets via de officiële verkoopskanalen.

Boxoffice

Toerisme Oostende
Monacoplein 2
Open 7/7

Organisatie

Blue Sky Concerts

Boek hier je verblijf

Bijvoorbeeld: 2024-04-18
Bijvoorbeeld: 2024-04-18

Restaurants in de buurt

Histoires d'O

Expo & Kafie

Bistro Mathilda

Bistro Bottarga

Tex Mex

botteltje

Café Botteltje

Brasserie Henry

Brassi Grand Café