U bent hier

Zilverrock

Nieuwe editie Zilverrock heeft iconische affiche

Zilverrock, het grootste muziekfestival voor senioren in de regio, gaat dit jaar opnieuw door in het Kursaal van Oostende. Op maandag 16 maart 2020 kunnen mensen genieten van een programma met enkele topartiesten in het Kursaal. Schepen voor seniorenbeleid Natacha Waldmann : « Ouderen zich thuis laten voelen in Oostende, daar doen we het voor. Het seniorenbeleid gaat veel breder dan enkel vrije tijd, maar er zal altijd ruimte zijn voor evenementen van dit kaliber. Die zetten onze Stad mee op de kaart. »

De presentatie gebeurt door het duo van de Ostendsche Revue, Robert Duyck alias Tjeppen en Patrick Dupon, beter gekend onder artiestennaam Pulle. De deuren gaan open om 13.00 uur en de show start om 14.00 uur. Het programma bestaat uit volgende artiesten:

Zanger Didier
Zijn muzikale carrière begon in 1989 met soundmixwedstrijden en hij behaalde in 1990 de 2e plaats op het kampioenschap van België met het lied mijn leven van wijlen Ron Davis. Zijn repertoire bestaat vooral uit liedjes van Dean Martin, Frank Sinatra, Tom Jones en Engelbert Humperdinck.

Garry Hagger
Garry Hagger is een echte ambiancemaker die er telkens opnieuw in slaagt zijn publiek helemaal mee te krijgen! Iedereen kent zijn klassiekers ‘Het allermooiste’, ‘Als de zon verschijnt’, ‘Ik heb de hele nacht liggen dromen’, maar ook recentere hits als bijv. ‘Piranha’ en ‘Besame mucho’ zorgen voor de nodige ambiance.

Musiquette met gastoptreden van Andrei Lugovski
een prachtige selectie van onsterfelijke muziek....

Een greep uit het zeer grote repertoire: Die Lustige Witwe, Tiger Rag, FrouFrou, Summertime, L’âme des poêtes, Blaze Away, La Vita è bella, La Bohème, Chianti lied, Wien – du Stadt meiner Traume, Salome, Adieu mein kleiner Gardeoffizier, An der schönen blauen Donau, Radetzky mars... enz... enz.

Behalve het instrumentale programma kan je doorheen het concert kennis maken met een aantal prachtige solisten: Ann De Winter, Harry Hendrickx, Kris Struyven en met als special guest Andrei Lugovski.

Let op! Door een foutieve berekening staat een verkeerd bedrag vermeld bij het UITPas-tarief in
De Grote Klok en het UiT magazine. 1,20 euro (= 20% van de normale prijs) is het correcte bedrag
van de tickets!

Deel dit evenement

Praktisch

ma 16 maart 2020 om 14:00

Prijzen

Oostendenaars: 6 euro
Niet-Oostendenaars: 12 euro.
UITPas met kansentarief: 1,20 euro
Al deze prijzen zijn excl. 1,00 euro handelingskost.

Boxoffice

De voorverkoop vindt plaats in CC De Grote Post op maandag 17 februari 2020 vanaf 10.00 uur. Op andere dagen is het UIT-loket van CC De Grote Post geopend van 14u tot 18u van maandag tot en met zaterdag.

Beschikbare logies

Upstairs Hotel

1 stars
2 stars
3 stars
vanaf €52.8

Europe

1 stars
2 stars
3 stars
4 stars
vanaf €115

Hotel Bero

1 stars
2 stars
3 stars
4 stars
vanaf €112.5

Hotel Botteltje

1 stars
2 stars
3 stars
vanaf €100

Hotel Burlington

1 stars
2 stars
3 stars
vanaf €81

Boek hier je verblijf

Bijvoorbeeld: 2020-02-20
Bijvoorbeeld: 2020-02-20

Restaurants in de buurt

Brasserie Henry

Brasserie Henry

histoires

Histoires d'O

Den Artiest

Den Artiest

Jans Café

Jans Café

Restaurant Lobster

Restaurant Lobster

Expo & Kafie ©Nick Decombel

Expo & Kafie

ocean

Ocean

La Piazza

La Piazza