U bent hier

De vrienden van Wendy

wendy
Voorbij

Op 6 februari 2020 viert WENDY VAN WANTEN  haar 60ste verjaardag, dé aanleiding om van het jaar 2020 een feestjaar te maken : 30 jaar Iris Vandenkerckhove / 30 jaar Wendy van Wanten. En hoe kan de Oostendse zangeres dit beter vieren dan met een groots concert in het Kursaal van haar Oostende en dit onder de noemer van “De Vrienden van WENDY”.

De fans mogen zich verwachten aan een 3 uur durende show vol met optredens, smeuïge anekdotes en verhalen over haar leven en uiteraard enkele onaangekondigde verrassingen ….dit alles vlot aan elkaar gepraat door Kristof Poot en Koen Vijverman (de presentatoren van STERREN aan ZEE) en ondertussen ook bekend als de zangers van Leef het en Midden jaren 80 onder de naam Poot & Vijverman.

De show start met een optreden van onze Vlaamse ambiance- en charmezanger STEVE TIELENS die meer dan een muzikaal boontje heeft voor Wendy van Wanten en het Kursaal van begin af aan al in vuur en vlam zal zetten.

Ook JAN WUYTENS komt langs, sinds 2016 een veelgeziene artiest die samen met Wendy de podia bespeelt met nummers zoals “La Spagnola” en “Amigos Para Siempre.”

25 jaar geleden stonden Wendy Van Wanten & Jo Vally al samen in de Ultratop met het nummer “Eeuwig en Altijd” en met een palmares van nummers zoals “Aan alle vrouwen” , “Aan het Noordzeestrand” en “In een droom zag ik je staan” kan uiteraard JO VALLY (met een 40 jarige carrière)  niet ontbreken op dit concert. Een muzikaal koppel dat al jaren op bijna alle festivals in Vlaanderen heeft gespeeld, dé ideale ambiance en sfeer brenger met hits van de laatste 30 jaar … uiteraard moet boezemvriend LUC STEENO aanwezig zijn op dit feest.

En als kers op de taart mogen we de oprichter en zanger van de TOPPERS uit Nederland verwelkomen in het Kursaal van Oostende :  RENE FROGER komt samen met zijn backings  The Frogettes talrijke hits brengen zoals  “Just Say Hello” ,  “Alles kan een mens gelukkig maken”, “Are you ready for loving me”  …

This is the moment ...

Theatermenu Kurso Bistro / + € 65

 • Driegangendiner voor de voorstelling in Kurso Bistro:
  • Aperitief
  • Voorgerecht, hoofdgerecht en nagerecht
  • Aangepaste wijnen, waters, koffie en thee
 • Drankje tijdens de pauze in de foyer
 • Aanmelden om 18u00 in Kurso Bistro
 • Programma

Theatermenu Brasserie Henry / + € 65

Ga lekker dineren voor het concert in Brasserie Henry op de zeedijk dicht bij het Kursaal! Diner voor de show (om 18u). 

 • Voorgerecht
 • Hoofdgerecht
 • Dessert
 • Incl koffie of thee + aangepaste wijnen en water tijdens het menu
Koop tickets
Opgelet, koop enkel tickets via de officiële verkoopskanalen.

Deel dit evenement

Praktisch

Deze activiteit is helaas voorbij.

Prijzen

€ 58 - € 48 - € 38 (inclusief service fee)
Koop tickets
Opgelet, koop enkel tickets via de officiële verkoopskanalen.

Boxoffice

Toerisme Oostende
Monacoplein 2
Open 7/7

Organisatie

Spich bvba

Boek hier je verblijf

Bijvoorbeeld: 2024-07-16
Bijvoorbeeld: 2024-07-16

Restaurants in de buurt

Bistrot

Brasserie Henry

Tex Mex

Bistro Bottarga

ocean

Ocean

Bistro Mathilda

Brassi Casino Restaurant

Gastrobar Sam