U bent hier

UMBERTO TOZZI

Umberto_Tozzi
Voorbij

Gezien de nog steeds heersende onzekerheid rond corona en ontwikkeling van de maatregelen hieromtrent, dienen we helaas het geplande concert van Umberto Tozzi op 5 februari 2022 in Kursaal Oostende te verplaatsen naar zaterdag 18 februari 2023.

We kijken ernaar uit u in optimale omstandigheden te mogen ontvangen op dit jubileumconcert van de Italiaanse superster, zodat u op zaterdag 18 februari 2023 met volle teugen kan genieten en meezingen met onvergetelijke klassiekers als ‘Gloria’, ‘Ti Amo’ en ‘Gente di Mare’!

Uw tickets voor het concert van 5 februari 2022 blijven geldig en ook de gereserveerde plaatsen blijven behouden voor de nieuwe datum in 2023.

-----

Italiaanse ster viert 45 jaar carrière

Umberto Tozzi live in het Kursaal Oostende op 18 februari 2023

Met hits als ‘Gloria’, ‘Ti Amo’ en ‘Gente di Mare’ heeft Umberto Tozzi een aantal onvergetelijke klassiekers in zijn repertoire. ‘Ti Amo’ stond maar liefst zeven maanden op nummer één in de Italiaanse hitparade en met ‘Gloria’ scoorde Tozzi een wereldhit. ‘Gente di Mare’, het lied waarmee Umberto Tozzi en Raf deelnamen aan het Eurovisie Songfestival in Brussel in 1987, groeide uit tot een evergreen.

Tozzi viert 45 jaar carrière en wil dit graag vieren met 2 shows in Vlaanderen. Op 19 februari in het ethias theater van Hasselt en op 18 februari in Kursaal Oostende. 

Koop tickets
Opgelet, koop enkel tickets via de officiële verkoopskanalen.

Deel dit evenement

Praktisch

Deze activiteit is helaas voorbij.

Prijzen

€ 59,50 - € 53,50 - € 49,50 (incl. reservatiekosten)
Koop tickets
Opgelet, koop enkel tickets via de officiële verkoopskanalen.

Organisatie

Concertevents

Boek hier je verblijf

Bijvoorbeeld: 2024-07-14
Bijvoorbeeld: 2024-07-14

Restaurants in de buurt

Restaurant Le Bassin

Den Artiest

Den Artiest

Brassi Casino Restaurant

Brassi Grand Café

Eclips

Eclips at Sea

Brasserie Henry

Bistrot

Expo & Kafie