U bent hier

The Analogues

The Analogues
Voorbij

The Analogues – Let It Be: ABBEY ROAD 

Dit voorjaar keren The Analogues terug naar het podium met hun meest recente theatershow ‘Let it be: ABBEY ROAD’. Nadat de uitgebreide tour door Nederland, Duitsland en België in 2020 abrupt werd onderbroken, kan het publiek nu alsnog genieten van de volledige uitvoering van het legendarische laatste Beatles album Abbey Road, aangevuld met de mooiste nummers van Let it be.

The Analogues gelden wereldwijd als de ultieme vertolkers van ‘The Beatles van na 1966’; The Beatles die deze laatste jaren niet meer live optraden en vanuit de beslotenheid van de opnamestudio een serie meesterwerken de wereld in stuurden. Die meesterwerken werden door The Beatles nooit live uitgevoerd, The Analogues doen dat wel, vijftig jaar later. Zo authentiek mogelijk en met aandacht voor de kleinste details is het na ‘Magical Mystery Tour’, ‘Sgt Pepper’s Lonely Hearts Club Band’ en ‘The White Album’ nu de beurt aan het legendarische laatste Beatles album ‘Abbey Road’.

De songs op ‘Abbey Road’ vormen een rijk geschakeerd palet van orkestrale arrangementen en gewaagde studio-experimenten. Klassiekers als ‘Come together’, ‘Here comes the sun’ en Lennon’s ‘I want you (she’s so heavy)’ worden door The Analogues stuk voor stuk in volle glorie gereproduceerd. Integraal, van de eerste tot de laatste noot analoog en authentiek, compleet met strijkers en blazers, vintage instrumenten en alles wat er verder nodig is voor de ultieme reproductie.

The Analogues zijn
Bart van Poppel - Musical director, bass, keys, vocals.
Jac Bico - Guitars, sitar, percussion, keys, vocals.
Fred Gehring - Drums, vocals.
Diederik Nomden -  Keys, guitars, vocals.
Felix Maginn - Guitars, vocals.
Jan van der Meij - Guitars, vocals.

The Analogues in de pers
"Beangstigend goed” (Volkskrant ****)
“Muzikaal spektakelstuk, met je ogen dicht hoor je The Beatles (Het Parool ****)
"They keep on showing you hidden depths in songs you thought you knew inside out" ***** (Mail on Sunday)
"Most of us have never seen the Beatles live. After tonight, I feel like at least I have heard
them", (Daily Telegraph)
“Van The Beatles lopen letterlijk duizenden kopieën rond. Maar de allerbeste heet The Analogues en komt uit Nederland” (Serge Simonart in Humo).

 

Op 7 mei 2022 organiseert Davidsfonds Academie een inleidende lezing over The Beatles. Deze staat gepland om 14.00 uur in De Grote Post. Meer info hierover vind je op https://www.davidsfondsacademie.be/aanbod/academie/evenementen/896

 

 UiTPAS Oostende is een vrijetijdspas voor iedereen.
Met UiTPAS kan je voordelig aan tal van vrijetijdsactiviteiten deelnemen.

Vanaf nu kan je met UiTPAS Oostende ook genieten van bijkomende voordelen bij sommige evenementen in Kursaal Oostende. Iedereen met een UiTPAS spaart punten die dan bij ons of bij andere UiTPAS-partners ingeruild kunnen worden voor leuke voordelen. Oostendenaars met een UiTPAS aan kansentarief krijgen 80% korting op sommige activiteiten in het Kursaal. Meer informatie over UiTPAS, de verkooppunten en voordelen vind je op www.uitinoostende.be/uitpas

Koop tickets
Opgelet, koop enkel tickets via de officiële verkoopskanalen.

Deel dit evenement

Praktisch

Deze activiteit is helaas voorbij.

Prijzen

€ 55 - € 45 - € 40 - € 35
Koop tickets
Opgelet, koop enkel tickets via de officiële verkoopskanalen.

Boxoffice

Toerisme Oostende
Monacoplein 2
Open 7/7

Organisatie

Kursaal Oostende vzw

Boek hier je verblijf

Bijvoorbeeld: 2024-06-20
Bijvoorbeeld: 2024-06-20

Restaurants in de buurt

Restaurant Lobster

Brassi Casino Restaurant

Restaurant Le Bassin

l'Apéro

l'Apéro Oostende

Bistro Mathilda

Gastrobar Sam

Histoires d'O

ocean

Ocean