U bent hier

Studio Guga

NIEUWE DATUM

Vanwege de maatregelen die de Belgische overheid heeft genomen om het COVID-19 virus aan te pakken kunnen tal van evenementen nog steeds niet op de geplande datum plaatsvinden. In deze context moet Studio Guga - Ongehoord!, dat oorspronkelijk zou plaatsvinden op zaterdag 30/01/2021 in Kursaal Oostende, daarna verplaatst werd naar vrijdag 11/02/2022, opnieuw verplaatst worden.

Nieuwe datum: donderdag 09/06/2022 om 20:00.

Je tickets voor Studio Guga - Ongehoord! blijven gewoon geldig voor de nieuwe datum.

-----

We kennen Radio Guga, de band rond maestroloog Guga Baul, als een coverband van formaat. Maar momenteel werken ze onder de nieuwe naam “Studio Guga” aan een heel bijzonder nieuw verhaal: een eerste studioplaat.

Zoals vanouds zal Guga zijn beste stem-imitaties naar boven halen, maar deze keer met gloednieuwe, eigen nummers. Nummers die zò typerend zijn voor de geïmiteerde artiest, alsof ze door henzelf zijn gemaakt. Vandaar ook de titel ‘ONGEHOORD!’. Want zelfs de geïmiteerde artiesten hebben hun nummer nog nooit gehoord. En zomaar in de muzikale krochten duiken van een bekende muzikant, dat hoor je eigenlijk niet te doen. Tenzij je Guga Baul heet.

Muziekfenomeen Jean Blaute was zo enthousiast toen hij de eerste demo’s hoorde, dat hij de productie voor deze plaat meteen op zich heeft genomen. Want wie anders dan Jean weet beter hoe je de sound van elke artiest kan grijpen? Bart Peeters, Raymond Van het Groenewoud, De Kreuners, Clouseau of Het Zesde Metaal: in de gedaante van Guga Baul en de zijnen krijgen ze allemaal een gloednieuw nummer. Beschouw Jean dus gerust als de “vijfde Beatle” van Studio Guga.

Er zullen uiteraard ook radio-singles volgen, zoals het een echt studioalbum betaamt. De vraag zal dus niet zijn: “Welke artiest doet Guga nu na?”, maar “Herken jij Studio Guga als je de band op de radio hoort?”

Koop tickets
Opgelet, koop enkel tickets via de officiële verkoopskanalen.

Deel dit evenement

Praktisch

do 9 juni 2022 om 20:00

Prijzen

€ 40,25 - € 30,25 - € 25 (incl reservatiekosten)
Koop tickets
Opgelet, koop enkel tickets via de officiële verkoopskanalen.

Telefoon

0900 40 850 (max € 0,50 / min)

Boxoffice

Toerisme Oostende
Monacoplein 2
Open 7/7

Organisatie

comedyshows.be

Beschikbare logies

Andromeda Hotel

1 stars
2 stars
3 stars
4 stars
vanaf €232

Hotel Imperial

1 stars
2 stars
3 stars
vanaf €70

Hotel & Wellness Royal Astrid***

1 stars
2 stars
3 stars
vanaf €89

Boek hier je verblijf

Bijvoorbeeld: 2022-06-19
Bijvoorbeeld: 2022-06-19

Restaurants in de buurt

Den Artisjok

Den Artisjok

TAO Oostende

TAO Oostende

histoires

Histoires d'O

Bottarga

Bistro Bottarga

Brasserie Henry

Brasserie Henry

Den Artiest

Den Artiest

Eclips

Eclips at Sea

La Piazza

La Piazza