U bent hier

Scherrie & Susaye - Formerly of THE SUPREMES

The Supremes
Voorbij

Zonder twijfel: De alom geprezen, allereerste favoriete meidengroep, The Supremes zijn een cultureel icoon.  Glamour, stijl, charme en elegantie typeren hen.

SCHERRIE  PAYNE werd in 1973 lid van The Supremes en werkte mee van 1973 tot 1977 aan drie Supremes LP’s. “He’s My Man”, “I’m Gonna Let My Heart Do The Walking”, “You’re My Driving Wheel” & “Let Yourself Go” waren de singles die Scherrie Payne inzong voor The Supremes. Scherrie Payne wordt officieel erkend als de laatste hoofdvocalist van The Supremes en is over de ganse wereld bekend als "The Little Lady With The Big Voice".

Voordat SUSAYE GREENE bij The Supremes kwam, zong ze bij Ray Charles en Stevie Wonder. In 1973 zong ze als gastvocalist op de hit “Until It’s Time for You to Go” van The New Birth. Susaye Greene is niet alleen een succesvolle zangeres maar ook een songwriter die verschillende hits heeft geschreven voor Michael Jackson, Deniece Williams en vele anderen. Susaye Greene schitterde als lead én als backing vocals van 1976 tot 1977 met The Supremes. Met Susaye aan boord bracht de groep de veelgeprezen LP 'The Supremes, High Energy' uit.  

In 1977 brachten The Supremes hun laatste studio-LP uit: "Mary, Scherrie & Susaye." Susaye is bekend als "The Last Supreme", aangezien zij het laatste lid was dat zich officieel aansloot bij het Motown-trio. Na het afscheidsoptreden van The Supremes op 12 juni 1977 gingen Scherrie en Susaye verder als duo op het Motown-label en namen ze een album op met de titel 'Partners'. In 1986 besloten ze om een ​​nieuwe groep te starten. Hun visie was om de glamour, stijl en muziek van The Supremes nieuw leven in te blazen. De naam voor het trio was een natuurlijke evolutie ..... "The Former Ladies of The Supremes."

Na het vertrek van Jean Terrell in 1993 ging het trio verder en vandaag worden ze vergezeld door Joyce Vincent. In de jaren zestig was Joyce een zeer gerespecteerde back-up zangeres, en nam zelfs backing vocals op in Motown's beroemde Studio A! Joyce Vincent wordt het meest erkend als één van de oorspronkelijke leden van de groep "Tony Orlando & Dawn." Ze werd een internationale beroemdheid in de vroege jaren 70 en verzamelde drie # 1 records, 14 top 40-singles en ze was de gastvrouw van een wekelijks zeer populair CBS-TV programma.

Diana Ross kwam in 1998 backstage bij één van hun optredens in Las Vegas. Ze was vol lof voor hun glamoureuze show en voor het levend houden van de erfenis van The Supremes! Motown-biograaf Sharon Davis van het Blues and Soul-magazine vertelt: "Dit trio houdt op authentieke wijze de Motown-legende levend ...". In april 2016 vierden de dames de 30e verjaardag van The Former Ladies of The Supremes met een speciale uitvoering in Hollywood. In de zomer van 2017, na 31 jaar optreden naast Scherrie Payne, besloot Lynda Laurence om de groep te verlaten.  Maar het gezegde luidt: "The Show Must Go On". Scherrie riep de voormalige Supreme Susaye Greene op om Lynda te vervangen.

Opmerkelijk : de huidige line-up van Scherrie Payne, Susaye Greene en Joyce Vincent zou eigenlijk de line-up geweest zijn van The Supremes uit 1977, maar plannen veranderden en Motown koos ervoor om The Supremes te ontbinden, de line-up kreeg nooit een kans om samen op te treden ... Tot nu toe!

Deze klassedames treden exclusief voor België op in het Kursaal van Oostende op 21 juni 2019! Stop in The Name of Love!

Theatermenu Kurso Bistro / + € 65

  • Driegangendiner voor de voorstelling in Kurso Bistro:
    • Aperitief
    • Voorgerecht, hoofdgerecht en nagerecht
    • Aangepaste wijnen, waters, koffie en thee
  • Drankje tijdens de pauze in de foyer
  • Aanmelden om 18u00 in Kurso Bistro

Scherrie & Susaye Formerly of The Supremes live at The Marlowe Theatre 11/2018

Koop tickets
Opgelet, koop enkel tickets via de officiële verkoopskanalen.

Deel dit evenement

Praktisch

Deze activiteit is helaas voorbij.

Prijzen

€ 65 - € 50 - € 40 (incl reservatiekosten)
Koop tickets
Opgelet, koop enkel tickets via de officiële verkoopskanalen.

Boxoffice

Toerisme Oostende
Monacoplein 2
Open 7/7

Organisatie

concertenaanzee.be

Boek hier je verblijf

Bijvoorbeeld: 2024-04-16
Bijvoorbeeld: 2024-04-16

Restaurants in de buurt

Restaurant Le Bassin

Histoires d'O

l'Apéro

l'Apéro Oostende

Eclips

Eclips at Sea

Smowk

Bistro Bottarga

Den Artiest

Den Artiest

La Piazza