U bent hier

Rock Legends

Rock Legends
Voorbij

Rocklegendes worden schaarser, maar hun machtige muziek blijft bestaan. Drie succesvolle coverbands komen naar Kursaal Oostende om de sfeer van de grote concerten van weleer te laten herleven. 1 ticket = 3 concerten!

De reïncarnatie van iconen als Jim Morrison, Ray Manzerek, en Freddie Mercury is een feit. Maar ook levende legendes als Robert Plant en Jimmy Page worden gelauwerd. Met The Doors Alive, Letz Zep en One Night Of Queen staan er muzikanten op het podium die net zo getalenteerd zijn als hun iconen zelf. Met hun optredens willen ze de grote concerten van weleer laten herleven en jong en oud doen bewegen op de sound van ‘Riders On The Storm’, ‘Whole Lotta Love’ en ‘We Are The Champions’!

The Doors Alive
The Doors Alive komen qua uiterlijk, show en magie akelig dicht in de buurt van het origineel. Ze gebruiken zelfs exact dezelfde instrumenten als The Doors om die authentieke sixties-sound te bereiken. Welkom terug in de onstuimige tijd van de flower power!

Letz Zep
Robert Plant zei letterlijk over een concert van Letz Zep: ‘I walked in, I saw me’. Meer is niet nodig om overtuigd te geraken van deze topmuzikanten. Het is dan ook de beste en bekendste Led Zeppelin tribute band van dit moment!

One Night of Queen
Gary Mullen is een waar fenomeen. Zijn concerten in 2015 en 2017 in het Kursaal waren helemaal uitverkocht. One Night Of Queen is één van de meest authentieke en impressionante tributes ter wereld. In 1986 gaf Queen haar laatste concert van de Magic tour in het stadion van Wembley in Londen, net voor het overlijden van Freddie Mercury. Dat concert was zo legendarisch dat het bij de fans nog altijd in het geheugen staat gegrift. Het vormt de basis voor de concerten van Gary Mullen en zijn band The Works.

Rock Legends is meer dan een concert, het is een heuse machine die je terugvoert in de tijd. Rock on!

Theatermenu / + € 65

  • Driegangendiner voor de voorstelling in de VIP ruimte:
    • Aperitief
    • Voorgerecht, hoofdgerecht en dessert
    • Aangepaste wijnen, waters, koffie en thee
  • Drankje tijdens de pauze in de foyer
  • Aanmelden 2 uur voor de voorstelling in de VIP ruimte

Rock Legends | Kursaal Oostende

Koop tickets
Opgelet, koop enkel tickets via de officiële verkoopskanalen.

Deel dit evenement

Praktisch

Deze activiteit is helaas voorbij.

Prijzen

€ 55 - € 49 - € 43 - € 35 (incl reservatiekosten)
Koop tickets
Opgelet, koop enkel tickets via de officiële verkoopskanalen.

Boxoffice

Toerisme Oostende
Monacoplein 2
Open 7/7

Organisatie

Kursaal Oostende vzw

Boek hier je verblijf

Bijvoorbeeld: 2024-04-13
Bijvoorbeeld: 2024-04-13

Restaurants in de buurt

botteltje

Café Botteltje

Restaurant Lobster

Poule & Poulette

Gastrobar Sam

La Stalla

Restaurant Le Bassin

Bistro Bottarga

Tex Mex