U bent hier

Queenz of Piano

Wordt verplaatst!

Vanwege de maatregelen die de Belgische overheid heeft genomen om het COVID-19 virus aan te pakken kunnen tal van evenementen niet op de geplande datum plaatsvinden. Jammer genoeg wordt Queenz of Piano, dat zou plaatsvinden op 12/03/2021 in Kursaal Oostende, opnieuw verplaatst naar een latere datum.

-----

Queenz of Piano: Classical Music that rocks!

Bach en Beats
Queenz of Piano combineert virtuositeit en de diepte van de klassieke muziek met de sfeer van een popconcert. De twee jonge vrouwelijke pianisten verleggen de grenzen tussen Bach en Beats. De prijswinnende pianisten brengen hun concerten op een originele manier. Ze noemen hun hedendaagse pianoconcerten zelf een ‘nieuw Gesamtkunstwerk'. Elektronische klanken en live visuals zijn niet weg te denken in hun uitvoering. Het is virtuoos sterk en ontroerend tegelijk.

Internationale hype
Queenz of Piano is thuis op de meest gerenommeerde locaties en festivals voor klassieke muziek. Hun energieke show en hun charmante presentatiestijl hebben van hen een internationaal gespreksonderwerp gemaakt. Van Taiwan tot Engeland en van Portugal tot Oostenrijk. Ze kunnen hun show in vier verschillende talen presenteren. In 2018 verwees de South China Morning Post naar hun 5 weken durende tournee door China als „Een muzikaal extravaganza“. Daaruit volgde onder andere uitnodigingen om op te treden in het Akropolis-centrum in Nice en op het Classic Delights-festival in Hong Kong. Het duo werd bovendien gekozen om Duitsland muzikaal te vertegenwoordigen op de EXPO 2019 in Beijing.

 

 

Queenz of Piano - Smells Like Teen Spirit [Nirvana] | (Official Music Video)

Koop tickets
Opgelet, koop enkel tickets via de officiële verkoopskanalen.

Deel dit evenement

Praktisch

Deze activiteit is helaas voorbij.

Prijzen

€ 40 - € 36 - € 32 - € 30 (exclusief reservatiekosten)
Start ticketverkoop : 
vr 6 maart 2020 om 10:00
Koop tickets
Opgelet, koop enkel tickets via de officiële verkoopskanalen.

Telefoon

0900 40 850 (max € 0,50 / min)

Organisatie

Kursaal Oostende

Boek hier je verblijf

Bijvoorbeeld: 2021-09-24
Bijvoorbeeld: 2021-09-24

Restaurants in de buurt

ocean

Ocean

Den Artiest

Den Artiest

histoires

Histoires d'O

Restaurant Lobster

Restaurant Lobster

Tex Mex

Tex Mex

Brasserie Henry

Brasserie Henry

Mathilda

Bistro Mathilda

Bistrot

Bistrot