U bent hier

Queenz of Piano

Voorbij

Volgend op de vorige communicatie waarin gemeld werd dat door COVID-19 het concert van Queenz of Piano op 12 maart 2021 in Kursaal Oostende niet kon doorgaan, zijn we blij om de nieuwe datum aan te kondigen, namelijk zaterdag 25/02/2023.

Je tickets blijven gewoon geldig voor de nieuwe datum.

-----

Queenz of Piano: Classical Music that rocks!

Bach en Beats
Queenz of Piano combineert virtuositeit en de diepte van de klassieke muziek met de sfeer van een popconcert. De twee jonge vrouwelijke pianisten verleggen de grenzen tussen Bach en Beats. De prijswinnende pianisten brengen hun concerten op een originele manier. Ze noemen hun hedendaagse pianoconcerten zelf een ‘nieuw Gesamtkunstwerk'. Elektronische klanken en live visuals zijn niet weg te denken in hun uitvoering. Het is virtuoos sterk en ontroerend tegelijk.

Internationale hype
Queenz of Piano is thuis op de meest gerenommeerde locaties en festivals voor klassieke muziek. Hun energieke show en hun charmante presentatiestijl hebben van hen een internationaal gespreksonderwerp gemaakt. Van Taiwan tot Engeland en van Portugal tot Oostenrijk. Ze kunnen hun show in vier verschillende talen presenteren. In 2018 verwees de South China Morning Post naar hun 5 weken durende tournee door China als „Een muzikaal extravaganza“. Daaruit volgde onder andere uitnodigingen om op te treden in het Akropolis-centrum in Nice en op het Classic Delights-festival in Hong Kong. Het duo werd bovendien gekozen om Duitsland muzikaal te vertegenwoordigen op de EXPO 2019 in Beijing.

UiTPAS Oostende is een vrijetijdspas voor iedereen.
Met UiTPAS kan je voordelig aan tal van vrijetijdsactiviteiten deelnemen.

Vanaf nu kan je met UiTPAS Oostende ook genieten van bijkomende voordelen bij sommige evenementen in Kursaal Oostende. Iedereen met een UiTPAS spaart punten die dan bij ons of bij andere UiTPAS-partners ingeruild kunnen worden voor leuke voordelen. Oostendenaars met een UiTPAS aan kansentarief krijgen 80% korting op sommige activiteiten in het Kursaal. 

Meer informatie over UiTPAS, de verkooppunten en voordelen vind je op www.uitinoostende.be/uitpas

 

Queenz of Piano - Smells Like Teen Spirit [Nirvana] | (Official Music Video)

Koop tickets
Opgelet, koop enkel tickets via de officiële verkoopskanalen.

Deel dit evenement

Praktisch

Deze activiteit is helaas voorbij.

Prijzen

€ 40 - € 36 - € 32 - € 30 (exclusief reservatiekosten)
Start ticketverkoop : 
vr 6 maart 2020 om 10:00
Koop tickets
Opgelet, koop enkel tickets via de officiële verkoopskanalen.

Organisatie

Kursaal Oostende

Boek hier je verblijf

Bijvoorbeeld: 2024-07-14
Bijvoorbeeld: 2024-07-14

Restaurants in de buurt

l'Apéro

l'Apéro Oostende

Eclips

Eclips at Sea

Expo & Kafie

Den Artiest

Den Artiest

Brassi Casino Restaurant

Smowk

botteltje

Café Botteltje

Brasserie Henry