U bent hier

Podcastfestival

podcastfestival
Voorbij

Het Vlaamse podcastfestival voor luisteraars (en makers)
Luister samen, hoor meer
 
Podcasts zijn hot. Ze zijn overal, en je kan ze ook – handig – altijd en overal beluisteren. Op je eentje. Of samen in de auto. Maar op 3 en 4 december kan het ook ‘en masse’ op het DS Podcastfestival in Kursaal Oostende – een tweedaags feest voor het oor met het beste van wat podcast te bieden heeft.

Reken op een breed, internationaal en verrassend programma van talks en luistersessies, gecureerd door de redactie van De Standaard, samen met de stad Oostende. 

Woon een live-opname bij van je favoriete Vlaamse, Nederlandse, Britse en Amerikaanse podcast, en maak kennis met de inspirerende stemmen erachter die je tot nu toe enkel in jouw oortjes hebt kunnen horen.

Word geïnspireerd, leer bij, ontdek nieuwe podcasts en ga erover in gesprek met andere podcastliefhebbers. Want samen hoor je meer.

Het volledig programma wordt bekendgemaakt op 22 oktober, maar dit zijn alvast de eerste namen: Brian Reed (maker van het roemruchte S-Town en senior producer bij het minstens even legendarische This American Life) voert de Amerikaanse delegatie aan, Alex Agnew & Andries Beckers blikken een speciale aflevering in van hun populaire podcast Welcome to the AA, en de Nederlandse documentairemaker Annegriet Wietsma blikt terug op haar druk besproken podcast De Deventer mediazaak. Dalilla Hermans is de host van de eerste editie van het DS Podcastfestival.

Alle Kursaalbezoekers kunnen een duoticket krijgen voor de voorstelling van vrijdag 1 april, zolang de voorraad strekt. Boek hier je tickets, want op is op!

Koop tickets
Opgelet, koop enkel tickets via de officiële verkoopskanalen.

Deel dit evenement

Praktisch

Deze activiteit is helaas voorbij.

Prijzen

€ 25 - € 15
Koop tickets
Opgelet, koop enkel tickets via de officiële verkoopskanalen.

Telefoon

0900 40 850 (max € 0,50 / min)

Boxoffice

Toerisme Oostende
Monacoplein 2
Open 7/7

Organisatie

De Standaard

Boek hier je verblijf

Bijvoorbeeld: 2022-06-28
Bijvoorbeeld: 2022-06-28

Restaurants in de buurt

La Piazza

La Piazza

La Stalla

La Stalla

Den Artiest

Den Artiest

Bistrot

Bistrot

Mathilda

Bistro Mathilda

Restaurant Lobster

Restaurant Lobster

Smowk

Smowk

Tex Mex

Tex Mex