U bent hier

Piaf! The Show

Piaf
Voorbij

Gil Marsalla en Directo Productions (Frankrijk) stellen voor:
PIAF! THE SHOW

VRIJDAG 26 JANUARI 2024

60 jaar na het overlijden van een van de grootste Franstalige sterren ooit, schittert de internationaal gerenommeerde Nathalie Lermitte in "PIAF! The Show"

Met meer dan 600 optredens in meer dan 50 landen en een miljoen verkochte tickets, is PIAF! The Show wereldwijd de meest succesvolle Franstalige productie sinds 2015!

Bedacht en geregisseerd door Gil Marsalla, wordt PIAF! The Show unaniem beschouwd als "... de mooiste hulde die ooit is geproduceerd over Edith Piafs carrière..." door haar naaste vrienden, zoals haar privésecretaris Ginou Richer, haar vriendin Germaine Ricord en bovenal door Charles Dumont en Charles Aznavour. 

In 2017 kreeg PIAF! The Show de ultieme bekroning met een uitverkocht concert in Carnegie Hall in New York en in de Olympia in Parijs, met de uitzonderlijke medewerking van Charles Dumont.

In twee delen van 45 minuten vertelt PIAF! The Show het verhaal van de carrière van zangeres EDITH PIAF aan de hand van haar onvergetelijke liedjes in een originele scenografie met projecties van beelden van Edith Piaf die nooit eerder zijn vertoond.

PIAF! The Show is te gast in Kursaal in Oostende op 26 januari 2024. Alle informatie vind je op www.mbpresents.be.  

DE VERTOLKER VAN EDITH PIAF, DE GEWELDIGE NATHALIE LERMITTE!

Zingen is zeker een ware roeping voor Nathalie Lermitte. Op zesjarige leeftijd begon ze al met optreden. 

Op de dag dat ze achttien werd, bracht ze haar eerste album "Tu es tout ce que j'aime" uit, waarvan twee singles meer dan 400.000 exemplaren verkochten. In 1995 opende ze voor Michel Leeb in de Olympia met Herbert Léonard.

Tegelijkertijd nam Nathalie Lermitte ook talrijke themaliedjes op voor televisieseries en tekenfilms. In 1989 zette ze haar eerste stappen in de muzikale komedie: ze werd ingehuurd om de rol van Cristal te spelen in "Starmania", die ze drie jaar lang opvoerde in het Théâtre Marigny in Parijs en vervolgens op een nationale tournee, met optredens in Moskou en Sint-Petersburg. Dit werd gevolgd door een opeenvolging van rollen in musicals waarin ze vaak de rol van Edith Piaf speelde.

Tegelijkertijd was ze van 2009 tot 2012 elke zondag om 17.00 uur een muziekcolumnist in het programma "Chabada" op France 3.

Sinds februari 2015 speelt ze de rol van de koningin in het toneelstuk 'La petite fille aux allumettes', genomineerd voor een Molière-prijs en geregisseerd door David Rozen.

In 2018 sloot ze zich aan bij Piaf! The Show en genoot wereldwijd succes.

GIL MARSALLA

Auteur, producent en regisseur wonend in Nice, Frankrijk, Gil Marsalla maakt momenteel veel headlines doordat hij in een paar jaar tijd de oprichter is geworden van de opleving van het muzikale erfgoed van de 20e eeuw met zijn shows die wereldwijd succesvol zijn.

Hij studeerde muziek sinds zijn 14e en heeft een artistieke carrière gehad als muzikant, muzikaal directeur, dirigent en artistiek directeur. De afgelopen 20 jaar produceert hij succesvolle muzikale shows en grootschalige evenementen met zijn productiebedrijf (Directo Productions), dat hij in 2001 heeft opgericht.

 

Koop tickets
Opgelet, koop enkel tickets via de officiële verkoopskanalen.

Deel dit evenement

Praktisch

Deze activiteit is helaas voorbij.

Prijzen

€ 61,75 - € 51,50 - € 46,50 - € 41,50 (incl. reservatiekosten)
Koop tickets
Opgelet, koop enkel tickets via de officiële verkoopskanalen.

Boxoffice

Toerisme Oostende
Monacoplein 2
Open 7/7

Organisatie

MB Presents

Boek hier je verblijf

Bijvoorbeeld: 2024-06-13
Bijvoorbeeld: 2024-06-13

Restaurants in de buurt

botteltje

Café Botteltje

Bistro Mathilda

Eclips

Eclips at Sea

La Piazza

Smowk

Histoires d'O

Restaurant Le Bassin

Bistrot