UPDATE: Kursaal Oostende is momenteel gesloten. Bekijk onze update pagina voor al jouw vragen. Meer info

U bent hier

Nights On Broadway - A Tribute to the Bee Gees

Vanwege de maatregelen die de Belgische overheid heeft genomen om het COVID-19 virus aan te pakken kunnen tal van evenementen niet op de geplande datum plaatsvinden. Maar we hebben goed nieuws: NIGHTS ON BROADWAY - A Tribute To THE BEEGEES, dat zou plaatsvinden op vrijdag 18/12/2020 in Kursaal Oostende, wordt verplaatst naar vrijdag 22/10/2021.

Je tickets voor NIGHTS ON BROADWAY - A Tribute To THE BEEGEES blijven gewoon geldig voor de nieuwe datum.

-----

Performed by Night Fever

Met talloze nummer 1-hits en meer dan 100 miljoen verkochte platen wereldwijd hoeft het succes van de unieke band The Bee Gees niet nader toegelicht te worden. Zo goed als geen enkele andere band telde tijdens zijn bestaan zo'n groot aantal fans. Maar slechts weinigen van hen zagen de Gibb-broers ook live optreden. Door de dood van Maurice Gibb in 2003 en van Robin Gibb in 2012 zullen er jammer genoeg ook nooit meer concerten zijn van de Gibb-broers.

Night Fever - The Very Best Of The Bee Gees is de meest authentieke en succesvolste Bee Gees tributeshow wereldwijd. De bandleden maken er sinds 2007 een erezaak van om de hits van The Bee Gees zo authentiek en perfect mogelijk te spelen. Tegelijk voegen ze een persoonlijke noot toe aan hun show. De reacties van de fans zijn overweldigend...

Gebaseerd op het legendarische concert "One Night Only" in 1997 in Las Vegas, creëerde Night Fever de nieuwe show "Nights On Broadway”. 

Nieuwgierig? Dan nodigen we je uit om de band live mee te maken! Sluit je ogen en sta ervan versteld hoe dicht Night Fever de originele Bee Gees-sound benadert. Ga mee op reis terug in de tijd en geniet van klassiekers als 'Massachusetts', 'Stayin Alive', 'Tragedy', 'Words', 'You Win Again', 'How Deep Is Your Love’, 'Jive Talking', 'Nights On Broadway', 'I Started A Joke', 'Grease' en vele andere, vertolkt door Michael Zai (Barry Gibb), Franco Leon (Robin Gibb) en Uwe Haselsteiner (Maurice Gibb).

Een absolute must voor elke  fan van de legendarische band en ook de perfecte illusie! Na hun uitverkochte Benelux tour in 2017 en 2019  komen de heren van NIGHT FEVER met veel plezier terug naar het Kursaal van Oostende op 18.12.2020 !

Koop tickets
Opgelet, koop enkel tickets via de officiële verkoopskanalen.

Deel dit evenement

Praktisch

vr 22 oktober 2021 om 20:00

Prijzen

€ 59 - € 49 - € 39 (incl reservatiekosten)
Koop tickets
Opgelet, koop enkel tickets via de officiële verkoopskanalen.

Telefoon

0900 40 850 (max € 0,50 / min)

Boxoffice

Toerisme Oostende
Monacoplein 2
Open 7/7

Organisatie

Concertenaanzee.be

Beschikbare logies

Europe

1 stars
2 stars
3 stars
4 stars
vanaf €115

Hotel Imperial

1 stars
2 stars
3 stars
vanaf €60

Hotel Botteltje

1 stars
2 stars
3 stars
vanaf €100

Hotel & Wellness Royal Astrid***

1 stars
2 stars
3 stars
vanaf €101

Le Bassin

1 stars
2 stars
3 stars
vanaf €81

Boek hier je verblijf

Bijvoorbeeld: 2021-06-05
Bijvoorbeeld: 2021-06-05

Restaurants in de buurt

Mathilda

Bistro Mathilda

Bistrot

Bistrot

histoires

Histoires d'O

Restaurant Le Bassin

Restaurant Le Bassin

Restaurant Lobster

Restaurant Lobster

Bottarga

Bistro Bottarga

l'Apéro

l'Apéro Oostende

Jans Café

Jans Café