U bent hier

La La Land in Concert

La La Land
Voorbij

(HER)BELEEF DE FILMREVELATIE MET LIVE SYMFONISCH ORKEST

La La Land, kan je gerust dé filmrevelatie van 2016 én 2017 noemen! Na zijn première op het Filmfestival van Venetië 2016, waar de film lovend werd onthaald door de pers en het publiek, begon La La Land aan een heuse trofeeëntocht. Na de release won hij zeven Golden Globe Awards, verzilverde hij vijf van zijn elf nominaties bij de BAFTA Awards en behaalde maar liefst veertien Oscarnominaties, waarvan hij er ook effectief zes wist te winnen, waaronder die voor beste originele muziek en beste originele nummer. Het is van de film Titanic (1997) geleden dat een film zo goed wist te scoren tijdens de Oscars. Je kan dit gerust een krachttoer noemen voor een film die in sé een klassieke musical is, verpakt in een modern jasje.

De muziek speelt dan ook een cruciale rol in La La Land. Je kan de film dit najaar dan ook (her)beleven op een unieke manier, waarbij de muziek live wordt gebracht door een 80-koppig symfonisch orkest.

Tournee door België en Luxemburg in oktober 2017
Laat je onderdompelen in de wereld van de jazzmuziek en reis mee naar Los Angeles, de stad waar de romantisch musicalfilm zich afspeelt. 
De originele film, geregisseerd door Damien Chazelle en met acteurs Emma Stone en Ryan Gosling, wordt op groot scherm vertoond, terwijl een symfonisch orkest de met een Oscar bekroonde soundtrack van componist Justin Hurwitz live ten gehore brengt.

“Voor mij was het inspelen van de muziek door het orkest een van de spannendste en meest bevredigende momenten in het productieproces van de film: honderd uitmuntende muzikanten die live speelden terwijl de Technicolor-beelden over het scherm rolden en zo de composities van Justin tot leven wekten. Ik ben dan ook dolblij dat ik die ervaring met toeschouwers overal ter wereld mag delen”, aldus Damien Chazelle, regisseur van La La Land.
“Damien maakte met La La Land een prachtig eerbetoon aan Los Angeles, en ik kijk ernaar uit om de filmmuziek overal ter wereld te laten weerklinken”, vertelt componist Justin Hurwitz.

“Met de originele stemopnames van Emma Stone, Ryan Gosling en John Legend, live begeleid door de muzikanten, kunnen we een unieke concertervaring bieden waar filmbeelden, opnames en uitmuntende livemuziek elkaar ontmoeten”, vult concert director Richard Kraft aan.

Het allereerste optreden in het kader van La La Land in Concert: A Live-To-Film Celebration vindt plaats in het échte La La Land, meer bepaald in de Hollywood Bowl, op 26-27 mei in Los Angeles. Daarna trekt het evenement de wereld rond en doet het ook in België aan.

Theatermenu

  • Drankje tijdens de pauze in de foyer
  • Zittend driegangendiner voor de voorstelling in Ostend Queen
  • Aanmelden om 18u00 in het restaurant Ostend Queen via de draaideur aan de linkerzij-ingang van Kursaal Oostende.

€ 65 (incl reservatiekosten)

Koop tickets
Opgelet, koop enkel tickets via de officiële verkoopskanalen.

Deel dit evenement

Praktisch

Deze activiteit is helaas voorbij.

Prijzen

€ 68 - € 58 - € 48 (incl reservatiekosten)
Start ticketverkoop : 
vr 8 september 2017 om 09:30
Koop tickets
Opgelet, koop enkel tickets via de officiële verkoopskanalen.

Organisatie

Gracia Live

Boek hier je verblijf

Bijvoorbeeld: 2024-07-20
Bijvoorbeeld: 2024-07-20

Restaurants in de buurt

Gastrobar Sam

Tex Mex

Brasserie Henry

Poule & Poulette

Restaurant Le Bassin

Bistro Bottarga

Bistrot

La Piazza