U bent hier

Hotels in Oostende

hotels

Moet je nog te ver terug na afloop van het concert, of heb je zin om nog een glaasje te drinken? Blijf overnachten op hotel en maak van je concertbezoek een hele beleving in Oostende! Ontdek onze selectie aan hotels. Kindjes welkom? Dit wordt telkens vermeld bij het hotel.

Hotel Botteltje

Boven Biercafé Botteltje is het voormalige Hotel Marion omgebouwd tot Hotel Botteltje met 15 kamers, elk ingericht volgens het thema van een brouwerij. Het bierhotel richt zich ook naar gezinnen en beschikt nu over verschillende familiekamers. Genieten staat centraal in dit moderne driesterrenhotel.

Kinderen welkom!
Locatie: Louisastraat 19, Oostende >> Op 7 min. wandelen van het Kursaal
Telefoon: +32 59 70 09 28 - E-mail: info@hotelbotteltje.be
Website: http://www.hotelbotteltje.be

Hotel Acces

Door de ligging vlakbij de zeedijk bent u slechts op 50 meter van het strand en de zee verwijderd. De 63 kamers zijn stijlvol ingericht en voorzien van alle comfort. Op het dakterras met ligstoelen kan je ongestoord zonnen en heb je een uitzonderlijk zicht op de binnenstad van Oostende.

Locatie: Van Iseghemlaan 21-25 >> Op 6 min. wandelen van het Kursaal
Telefoon: +32 59 80 40 82 - E-mail: info@hotelacces.be
Website: http://www.hotelacces.be

Hotel Bero

Hotel Bero is het milieuvriendelijkste hotel van de stad en biedt voor elk wat wils. U heeft gratis toegang tot ons Leisure Center en ook het gebruik van highspeed wifi is gratis. Kinderen kunnen ravotten in de indoor kinderspeelruimte. In onze gezellige bar met Whisky Lounge kan u 24/24u terecht voor een drankje.

Kinderen welkom!
Locatie: Hofstraat 1A >> Op 7 min. wandelen van het Kursaal
Telefoon: 059 70 23 35 - E-mail: info@hotelbero.be
Website: http://www.hotelbero.be