U bent hier

Hollands Glorie / BZN & George Baker

Hollands Glorie
Voorbij

Op veler verzoek en tot grote vreugde van zovele fans staan Jan & Anny, de originele stemmen van BZN, opnieuw op de affiche van HOLLANDS GLORIE. Zondag 10 maart herleeft “De Tijd Van Toen” in Kursaal Oostende dankzij HOLLANDS GLORIE. Na de succesvolle viering “40 JAAR BZN HITS” komen de Volendamse boegbeelden van de groep, Jan Keizer en Anny Schilder, opnieuw naar zee voor een concert met hun ijzersterke live band. Bijna anderhalf uur genieten van wereldhits als “Mon Amour”, “Blue Eyes”, “Rockin’ the Trolls”, “Pearlydumm”, “Lady McCorey”, “Just an Illusion”…

Ook in het eerste deel van de show is het genieten van zoveel moois van toen! Levende legende GEORGE BAKER opent de show. Baker schreef en zong hits die de wereld rond gingen : “Una Paloma Blanca”, “Little Green Bag”, “Fly Away Little Paraguayo”, “Sing A Song Of Love” en “Morning Sky”.

Een nostalgische avond met alleen maar hits is het recept van HOLLANDS GLORIE. Herkenbaarheid en vooral “Herinnert U Zich Deze Nog”…. want elk nummer dat voorbij komt zal een belletje doen rinkelen.

Koop tickets
Opgelet, koop enkel tickets via de officiële verkoopskanalen.

Deel dit evenement

Praktisch

Deze activiteit is helaas voorbij.
Let op! Dit is een verplaatst concert.

Prijzen

€ 49 - € 42 - € 35 (incl reservatiekosten)
Koop tickets
Opgelet, koop enkel tickets via de officiële verkoopskanalen.

Boxoffice

Toerisme Oostende
Monacoplein 2
Open 7/7

Boek hier je verblijf

Bijvoorbeeld: 2024-04-13
Bijvoorbeeld: 2024-04-13

Restaurants in de buurt

botteltje

Café Botteltje

Eclips

Eclips at Sea

La Stalla

Bistro Mathilda

La Piazza

l'Apéro

l'Apéro Oostende

Poule & Poulette

ocean

Ocean