U bent hier

Hollands Glorie

Hollands Glorie
Laatste tickets

HOLLANDS GLORIE
met de muziek van BZN, LUV en GEORGE BAKER in KURSAAL OOSTENDE!

Vrijdag 29 september herleeft “De Tijd Van Toen” in Kursaal Oostende dankzij HOLLANDS GLORIE. Na de succesvolle viering “40 JAAR BZN” staan de Volendamse boegbeelden van de groep, Jan Keizer en Anny Schilder, opnieuw in Kursaal Oostende voor een concert met hun ijzersterke live band. Bijna anderhalf uur genieten van wereldhits als “Mon Amour”, “Blue Eyes”, “Rockin’ the Trolls”, “Pearlydumm”, “Lady McCorey”, “Just an Illusion”… Op veler verzoek programmeert VBRO de BZN hits met de originele stemmen in de unieke show HOLLANDS GLORIE.

Ook in het eerste deel van de show is het genieten van zoveel moois van toen! Levende legende GEORGE BAKER opent de show. Baker schreef en zong hits die de wereld rond gingen : “Una Paloma Blanca”, “Little Green Bag”, “Fly Away Little Paraguayo”, “Sing A Song Of Love” en “Morning Sky”. Na George Baker en voor de pauze is “De Tijd Van Toen” helemaal terug met het sprankelende trio LUV en zal het in Kursaal smullen zal zijn van mega populaire liedjes als “You’re The Greatest Lover”, “Casanova”, “Trojan Horse” en “U.O.Me”.

Meer dan drie uur alleen maar hits is het recept van HOLLANDS GLORIE. Herkenbaarheid en vooral “Herinnert U Zich Deze Nog” want elk nummer dat voorbij komt zal een belletje doen rinkelen. Wedden dat ook jij uit pure nostalgie en enthousiasme uit de stoel zal veren en een danspasje zal wagen… tussen de zetels van de schitterende schouwburg in Oostende!

Met HOLLANDS GLORIE pakt VBRO alweer uit met een unieke show geheel in de stijl en het format van de populaire radiozender. VBRO staat voor “Nederlandstalige muziek uit Vlaanderen en liedjes uit Nederland”. HOLLANDS GLORIE weerspiegelt dan ook helemaal wat je op VBRO te horen krijgt!

Koop tickets
Opgelet, koop enkel tickets via de officiële verkoopskanalen.

Deel dit evenement

Praktisch

Deze activiteit is helaas voorbij.

Prijzen

€ 48 - € 40 - € 32 (incl reservatiekosten)
Start ticketverkoop : 
vr 11 augustus 2017 om 14:30
Koop tickets
Opgelet, koop enkel tickets via de officiële verkoopskanalen.

Boek hier je verblijf

Bijvoorbeeld: 2022-11-28
Bijvoorbeeld: 2022-11-28

Restaurants in de buurt

Jans Café

Gastrobar Sam

Smowk

Smowk

ocean

Ocean

l'Apéro

l'Apéro Oostende

Brassi

Expo & Kafie ©Nick Decombel

Expo & Kafie

Den Artisjok

Den Artisjok

Bottarga

Bistro Bottarga