U bent hier

Herbert Verhaeghe & Bandit

herbert
Voorbij

Vanwege de maatregelen die de Belgische overheid heeft genomen om het COVID-19 virus aan te pakken kunnen tal van evenementen nog steeds niet op de geplande datum plaatsvinden. In deze context moet Herbert Verhaeghe & Bandit, dat oorspronkelijk zou plaatsvinden op vrijdag 13/11/2020 in Kursaal Oostende, opnieuw verplaatst worden.

Nieuwe datum: zondag 25/06/2023 om 15:00.

Het evenement vindt dus niet meer plaats op 13/03/2022, zoals eerder gecommuniceerd.

Je tickets blijven gewoon geldig voor de nieuwe datum.

-----

Op zondag 25 juni 2023 verwelkomen we 2 Vlaamse artiesten uit de top 10 van meest geboekte artiesten van de laatste jaren. Zowel Herbert Verhaeghe als Bandit komen met hun live band het beste van zichzelf geven in het Kursaal van Oostende.  Een uniek concert van de bovenste plank !

Bandit
Bandit weet met zijn unieke, diep warme stemgeluid zijn publiek kippenvel te bezorgen wanneer hij moeiteloos die typische hoge tonen haalt. De naam Bandit komt eigenlijk uit de film met Burt Reynolds en Jerry Reed: “SMOKEY AND THE BANDIT”. Door een samenwerking met het productiehuis van Will Tura en omdat Tura heel erg van countrymuziek houdt, zag hij dan ook "The line dance" meteen zitten om uit te brengen. Hij zong het in het Engels met zijn typische Amerikaans warm accent. Op zijn album “When to let go” staan heel wat pareltjes van muzikale aard. Zo vinden we o.a. “The Letter”, de sfeermaker “You’ll never walk alone”, het zeer indrukwekkende “An American Trilogy”, enkele nummers van the man in black: Roy Orbison, en het vooral romantische “Besame mucho” op dit album. Een optreden van BANDIT live met 7 muzikanten,  dit mag je zeker niet missen ! 

Herbert Verhaeghe
In 1996 brengt Herbert Verhaeghe z’n eerste CD uit met eigen Nederlandstalig werk. Sinds 2000 is hij presentator bij Radio 2 (o.a. Zomerhit, Viva Vlaanderen, de Fata Morgana-show en de programma’s van Radio 2 West-Vlaanderen). In 2009 brengt Herbert Verhaeghe z’n eerste album uit: Mijn Verlangen. Sinds juni 2011 is Herbert het gezicht van Ment-TV, waar hij ondermeer de Vlaamse Top 10 presenteert met Lindsay. In juni 2013 brengt hij een nieuwe full-CD uit: BijZoNder. Daarop staan 12 parels van de Volendamse groep BZN, die in een schitterend Nederlandstalig jasje werden gestopt door Herbert en z’n producer Peter Keereman. Herbert krijgt felicitaties van de frontman van BZN, Jan Keizer, die op de albumvoorstelling aanwezig is. De singles Yo te amo, Ik voel me zo, Vroeg of laat, en Manuela danst worden luidkeels meegezongen, en pieken in heel wat hitlijsten. Op vraag van de fans gaat de fanclub van Herbert van start op 1 september 2013. Eind 2013 brengt Herbert een Kerst-versie uit van het nummer Ik heb je nodig. De maanden daarop werkt hij aan de opvolger van BijZoNder. Ga niet weg van mij is het visitekaartje van de CD “Kleur”. Dit nummer van Benny Neyman dateert van 1987. Herbert staat er wekenlang mee in de Vlaamse Top 10, met voor de allereerste keer een top 3-notering. In juni 2014 lanceert Herbert z’n 3de full-CD. In een mum van tijd gaan er duizenden CD’s over de toonbank, maar vooral over de tafel van de fanstand en de webshop. Op de CD staan covers van Benny Neyman, BZN en Mireille Mathieu… maar: Herbert pakt ook uit met eigen werk… bijvoorbeeld: Smoorverliefd, de zomersingle. In het najaar van 2014 brengt Herbert Geboren voor elkaar uit op single, met als extra… een medley van Roy Black… die Duitse liedjes vallen erg in de smaak bij het publiek. Ondertussen stijgt het succes van het TV-programma ‘Ment op Zondag’, een talkshow waarin Herbert bekend Vlaanderen en Nederland ontvangt voor een hartelijk gesprek. 

Boek nu je tickets voor dit unieke dubbelconcert!

 

Koop tickets
Opgelet, koop enkel tickets via de officiële verkoopskanalen.

Deel dit evenement

Praktisch

Deze activiteit is helaas voorbij.

Prijzen

€ 40 - € 30 (incl. service fee)
Koop tickets
Opgelet, koop enkel tickets via de officiële verkoopskanalen.

Boxoffice

Toerisme Oostende
Monacoplein 2
Open 7/7

Organisatie

Concertenaanzee

Boek hier je verblijf

Bijvoorbeeld: 2024-04-16
Bijvoorbeeld: 2024-04-16

Restaurants in de buurt

Brasserie Henry

Bistro Bottarga

La Stalla

Eclips

Eclips at Sea

Expo & Kafie

botteltje

Café Botteltje

Gastrobar Sam

Restaurant Le Bassin