U bent hier

Helmut Lotti

Voorbij

Vanwege de maatregelen die de Belgische overheid heeft genomen om het COVID-19 virus aan te pakken kunnen tal van evenementen niet op de geplande datum plaatsvinden. Maar we hebben goed nieuws: Helmut Lotti in Concert, dat oorspronkelijk zou plaatsvinden op dinsdag 28/12/2021 in Kursaal Oostende, wordt verplaatst naar zaterdag 15/10/2022 om 20u.

Je tickets voor Helmut Lotti in Concert blijven gewoon geldig voor de nieuwe datum.
________
Dag mijn lief publiek,

Ik keek er heel erg naar uit om jullie op het podium kennis te laten maken met mijn nieuwste project Italian Songbook. 
Er lag een reeds volledig gerepeteerd topconcert van twee uur lang klaar voor jullie, met buiten de nieuwe Italiaanse liedjes ook al jullie Fan Favorites, gaande van mijn mooiste klassieke liedjes tot de swingendste soul, wereldmuziek en mijn Elvis-medley. 
Hoewel ik sta te popelen om eindelijk voor jullie te mogen zingen, noopt de huidige situatie mij ertoe om al mijn Belgische concerten uit te stellen en te verplaatsen naar oktober 2022. Ik hoop dat jullie deze beslissing begrijpen, want ik wil jullie er echt allemaal heel graag bij hebben, zeker ook de mensen die nu heel veel angst hebben om de deur uit te gaan. Samen met mijn Golden Symphonic Orchestra zal ik ervoor zorgen dat jullie in oktober een absoluut topconcert te zien zullen krijgen, en bij deze verzeker ik jullie, lieve fans: uitstel is geen afstel!

Heel veel liefs Helmut
___

Helmut Lotti in december 2021 en in 2022 terug op tournee in België, Nederland, Duitsland, Oostenrijk en Zwitserland! 
 
“Vandaag is een dag vol symboliek. Één jaar geleden viel abrupt het doek voor onze theaters en ging het licht uit in onze concertzalen. Maar vandaag kijk ik met veel vertrouwen naar de toekomst en de aankondiging van mijn Europese tournee is hier het beste bewijs van! Het is met geen pen te beschrijven hoe zeer ik ernaar uit kijk om mijn publiek in België, Nederland, Duitsland, Zwitserland en Oostenrijk eindelijk terug te mogen zien in 2021 en 2022!  - Helmut Lotti
 
Begeleid door zijn vertrouwde Golden Symphonic Orchestra zal Helmut Lotti u een meer dan twee uur durende topshow brengen!  Tijdens dit fantastische concert zullen Helmuts allergrootste hits de revue passeren, maar maakt u ook kennis met zijn nieuwste project.
 
 
Ontdek hier zijn nieuw album "Italian Songbook".

Koop tickets
Opgelet, koop enkel tickets via de officiële verkoopskanalen.

Deel dit evenement

Praktisch

Deze activiteit is helaas voorbij.

Prijzen

€ 80 - € 75 - € 65 - € 55 (incl reservatiekosten)
Koop tickets
Opgelet, koop enkel tickets via de officiële verkoopskanalen.

Boxoffice

Toerisme Oostende
Monacoplein 2
Open 7/7

Organisatie

Gracia Live

Boek hier je verblijf

Bijvoorbeeld: 2024-04-13
Bijvoorbeeld: 2024-04-13

Restaurants in de buurt

Bistro Bottarga

Brassi Grand Café

ocean

Ocean

Brasserie Henry

La Stalla

Tex Mex

La Piazza

Bistrot