U bent hier

Guga speelt thuismatch

Iedereen op het podium vandaag! De organisatie van Comedyshows.be, een schare journalisten en... de in Oostende geboren Laurent Bailleul, beter bekend als Guga Baùl. Een leuke setting om zijn nieuwe project aan de lokale pers voor te stellen. Guga verscheen in witte short en sportschoenen. Eerst dachten we dat het ging om een typetje, maar Vlaanderens bekendste stemmenimitator moest later op de dag nog gaan 'padellen'. (Nvdr voor de minder onderlegde sportmens: Padel is een balsport die het midden houdt tussen tennis en squash.)

Zijn nieuwe project Studio Guga heeft niets te maken met tennis, maar het vergde wel ballen om er aan te beginnen. Coverband Radio Guga was bij het grote publiek al bekend, maar nu waagde Guga zich aan een eerste eigen studioplaat. Zoals vanouds zal Guga zijn beste stem-imitaties naar boven halen, maar deze keer met gloednieuwe, eigen nummers. Zelfs de geïmiteerde artiesten als Bart Peeters, Raymond Van het Groenewoud, De Kreuners of Clouseau hebben hun nummer nog nooit gehoord.

 

Voor Guga zelf is het kicken om terug naar het Kursaal te komen. Naar eigen zeggen al zijn vijfde keer!  "In een tournee zijn er twee shows waar je echt naar uitkijkt. Dat is de première en uiteindelijk de laatste show. En dat is niet toevallig in het Kursaal. Er zullen ook veel Oostendse vrienden van vroeger komen, waardoor het een beetje een reünie wordt. Het is sowieso altijd leuk om die 2.000 rode stoeltjes weer te zien. Tijdens de show ga ik ook bewust eens in de zaal gaan rondlopen," besluit een enthousiaste Guga Baùl.

Game, set and match!

Deel dit blogbericht