U bent hier

Girlpower in Kursaal Oostende

K3

Op het programma van het Kursaal schitteren opvallend veel dames. En terecht! Want tal van artiestes bewijzen dat ze voor hun mannelijke collega’s niet moeten onderdoen. Hun
plaats op het Oostendse podium hebben ze dubbel en dik verdiend! Hoog tijd om vrouwelijk talent uit binnen- en buitenland in de spotlights te plaatsen!

Girlpower
Met drie shows op 19 mei, steekt de enthousiaste meidengroep K3 van wal met blije deuntjes, vrolijke meezingers en coole dansjes. Hanne, Marthe en Julia stelen steevast het hart van het publiek. Tijdens hun gloednieuwe show ‘vleugels’, vliegen bekende K3-hits je rond de oren. Een
voltreffer voor jong en oud!


De energieke toon is gezet. Waarna het popfenomeen - dat Camille heet - het podium verovert met zes spetterende shows in juli en nog eens zes in augustus. Als er één icoon het absolute toonbeeld is van girlpower, dan is zij het wel! Sinds Camille vorig jaar scoorde als welverdiende
winnaar van The Masked Singer, kreeg haar muziekcarrière een ware boost. Fenomenaal hoe ze volle zalen plat speelt! Ook in Kursaal Oostende zorgt ze voor muzikaal vuurwerk. Klaar voor een uitzinnige sfeer?


Met ‘Halleluja to the beat!’, vult Natalia op 16 september het rijtje van straffe diva’s aan. Met haar ijzersterke stem en uitbundige nummers is ze klaar om voor het publiek te knallen.


Een female touch over genres heen
Binnen het genre van comedy is vrouwelijk talent een unicum, maar Amelie Albrecht weet op 26 mei haar mannetje te staan!

En dat geldt ook voor het meisjeskoor Scala. Met hun frêle engelenstemmen laten zij hedendaagse hits en klassieke vertolkingen samenvloeien tot betoverende hoogtepunten.
Ontdek op 27 oktober de vele gezichten van magische muziek!


Vrouwenpower in de schijnwerpers? Dan mag een ode aan de legendarische Whitney Houston niet ontbreken! Reken hiervoor op de fenomenale stem van America’s Got Talent’-finaliste Glennis Grace. Wauw, straf hoe zij erin slaagt de succesvolle wereldster te laten herrijzen. Adembenemend!


Alsof dit nog niet genoeg is, sluit onze Vlaamse nachtegaal, Dana Winner, het jaar muzikaal af met haar ‘Magical Christmas’-show. De inspirerende zangeres met fluwelen stem en stralende glimlach staat intussen 30 jaar op de planken. Vier met haar mee en geniet van een hartverwarmende avond!


Een nieuw jaar, groots talent
Ook het voorjaar van 2024 brengt bekende zangeressen naar Kursaal Oostende.


Op het programma: Piaf! The Show, een eerbetoon aan het Franse icoon ter gelegenheid van haar 60ste verjaardag. De uitstekende vertolking met unieke scenografie doet de onvergetelijke Edith Piaf alle eer aan. Een must voor liefhebbers van Franse cabaret!

Duizendpoot Karen Damen zorgt voor een heuse apotheose. Met haar allereerste ‘One Woman Show’ gunt ze ons een unieke blik in haar leven, gekruid met onvervalste humor. Om nu al naar uit te kijken!


Kortom, Kursaal Oostende heeft de komende maanden heel wat vrouwelijk talent te gast. Reserveer snel je tickets via kursaaloostende.be/kalender of ga langs bij de boxoffice van Toerisme Oostende. Let’s cheer up!

Deel dit blogbericht