U bent hier

George Michael

Nieuw!

A Tribute to George Michael 
The Edge Of Heaven Tour


The Edge Of Heaven Tour is een ode aan één van de allergróótste artiesten ooit: George Michael. Herbeleef zijn muziek op 17 oktober 2020 in Kursaal Oostende.

Jarenlang was de op 25 juni 1963 in Griekenland geboren zanger Georgios Kyriacos Panayiotou, beter bekend als George Michael, één van de meest succesvolle popartiesten ter wereld. In de jaren tachtig, negentig alsook begin eenentwintigste eeuw domineerde hij de hitlijsten als soloartiest, maar ook met Wham!, de band die hij samen in 1981 oprichtte met Andrew Ridgeley.

Op 25 december 2016 werden alle George Michael-fans alsook de hele muziekwereld met verstomming geslagen toen het vreselijke nieuws bekend raakte dat voor één van de meest fantastische zangers ooit, een man die ooit twee Grammy’s won, wereldwijd meer dan 100 miljoen albums verkocht en 20 nummer 1-hits scoorde, zijn grootste Wham!-hit, de kerstklassieker ‘Last Christmas’, helaas werkelijkheid was geworden. Het plotse overlijden van alweer een groot icoon in 2016 dompelde de muziekwereld in een diepe rouw en zijn ontelbare fans van Amerika tot in het Verre Oosten bleven compleet verweesd achter. Gelukkig schonk hij ons zijn enorme erfenis, een ontelbare schat aan tijdloze liedjes en de meest waanzinnige en aangrijpend mooie songs ooit, een waslijst om ‘U’ tegen te zeggen.

Op 17 oktober 2020 krijgen de vele George Michael-fans eindelijk waar ze al lang recht op hebben: het tributeconcert The Edge Of Heaven Tour komt terug naar Kursaal Oostende. Een superstraffe liveband samen met één van de meest fenomenale ‘look-a-like’-leadstemmen, vergezeld door drie fantastische backing vocals, laten de hits van George Michael en Wham! één voor één herleven. ‘Faith’, ‘Father Figure’, ‘I’m Your Man’, ‘Careless Whisper’, ‘Outside’, ‘Freedom’, ‘The Edge Of Heaven’… Allemaal komen ze aan bod tijdens deze unieke concertavond. 

Officiële website: https://tributetogeorgemichael.com/

Koop tickets
Opgelet, koop enkel tickets via de officiële verkoopskanalen.

Deel dit evenement

Praktisch

za 17 oktober 2020 om 20:00

Prijzen

€ 49 – € 44 – € 39 (incl. reservatiekosten)
Koop tickets
Opgelet, koop enkel tickets via de officiële verkoopskanalen.

Telefoon

0900 40 850 (max € 0,50 / min)

Boxoffice

Toerisme Oostende
Monacoplein 2
Open 7/7

Organisatie

Concertevents

Beschikbare logies

Europe

1 stars
2 stars
3 stars
4 stars
vanaf €150

Hotel Bero

1 stars
2 stars
3 stars
4 stars
vanaf €135

Hotel Imperial

1 stars
2 stars
3 stars
vanaf €95

Mercure Oostende

1 stars
2 stars
3 stars
4 stars
vanaf €99

Ter Streep

1 stars
2 stars
3 stars
vanaf €135

Boek hier je verblijf

Bijvoorbeeld: 2019-10-15
Bijvoorbeeld: 2019-10-15

Restaurants in de buurt

Restaurant Lobster

Restaurant Lobster

Den Artisjok

Den Artisjok

Faro

Brasserie FARO

La Stalla

La Stalla

Restaurant Le Bassin

Restaurant Le Bassin

ocean

Ocean

histoires

Histoires d'O

Mathilda

Bistro Mathilda