UPDATE: Kursaal Oostende sluit tot en met 15 juli de deuren n.a.v. COVID-19. Meer info

U bent hier

Frankie Valli & The Four Seasons

Geannuleerd

Door Covid-19 overmacht gaat dit event niet door. U ontvangt meer info per mail van Ticketmaster. 


De Nationale Veiligheidsraad besliste om de maatregelen voor entertainment-etablissementen te verlengen tot en met 8 juni. Wij blijven dus tot nader orde ook gesloten tot dan. Massa-evenementen worden tot en met eind augustus opgeschort. Wat precies onder de definitie massa-event valt, is nog niet duidelijk. Vanaf hier meer duidelijkheid over is communiceren we dit op al onze sociale mediakanalen en de website.

Momenteel is het Kursaal samen met de organisatoren volop aan het kijken om nieuwe data in te plannen. Alle ticketkopers worden zo snel mogelijk per e-mail geïnformeerd over het verdere verloop. Het Kursaal doet ook een oproep om de pagina’s op social media en de website van het Kursaal goed te volgen.

----

De legendarische Amerikaanse zanger Frankie Valli treedt op zaterdag 11 juli met The Four Seasons voor een allereerste keer in ons land op met een concert in Kursaal Oostende.

In 1990 werden The Four Seasons opgenomen in de Rock and Roll Hall of Fame en in 1999 volgde de Vocal Group Hall of Fame. Bovenop deze prijzen werd er ook een musical gemaakt over de levens van Frankie and The Four Seasons, getiteld Jersey Boys. De musical won maar liefst zes Tony Awards en is ondertussen uitgegroeid tot een Broadwayklassieker. In 2014 werd het leven van Frankie Valli verfilmd door Clint Eastwood en kreeg de gelijknamige titel Jersey Boys.

Frankie Valli onderscheidde zich van andere zangers uit zijn tijd door een unieke falsettostem. Met The Four Seasons haalde hij 29 hitsingles binnen en als soloartiest voegde hij er nog negen toe. Met meer dan 175 miljoen verkochte platen bewijzen deze heren dat zij hun plaats in de muziekgeschiedenis verdiend hebben.

Beleef in Oostende opnieuw de klassiekers “Big Girls Don’t Cry,” “Walk Like a Man,” “Rag Doll,” en “Can’t Take My Eyes Off You”!

Sinds 1962 is Frankie Valli omnipresent: ofwel staat hij op een podium en anders hoor je zijn muziek wel in films zoals The Deer Hunter, Dirty Dancing, Mrs. Doubtfire, Conspiracy Theory en The Wanderers. In 1978 maakte hij zelfs de titeltrack van de iconische film Grease, met een wereldhit tot gevolg. Daarnaast coverden meer dan 200 artiesten Frankie’s nummer “Can’t Take My Eyes Off You,” van Nancy Wilson’s jazz-interpretatietot Lauryn Hill’s hip-hopuitvoering.

Geniet op zaterdag 11 juli 2020 van Frankie Valli and the Four Seasons in het Kursaal van Oostende!

Deel dit evenement

Praktisch

za 11 juli 2020 om 20:00

Prijzen

93 € - 83 € - 73 € (inclusief service fee)

Telefoon

0900 40 850 (max € 0,50 / min)

Boxoffice

Toerisme Oostende
Monacoplein 2
Open 7/7

Organisatie

Gracia Live

Beschikbare logies

Europe

1 stars
2 stars
3 stars
4 stars
vanaf €130

Ambassadeur Hotel

1 stars
2 stars
3 stars
vanaf €390

Hotel Bero

1 stars
2 stars
3 stars
4 stars
vanaf €257.4

Hotel Imperial

1 stars
2 stars
3 stars
vanaf €100

Boek hier je verblijf

Bijvoorbeeld: 2020-07-06
Bijvoorbeeld: 2020-07-06

Restaurants in de buurt

ocean

Ocean

botteltje

Café Botteltje

Restaurant Lobster

Restaurant Lobster

Tex Mex

Tex Mex

TAO Oostende

TAO Oostende

Bottarga

Bistro Bottarga

Bistrot

Bistrot

La Piazza

La Piazza